LA PRÈVIA DE BALÀFIA

Diumenge 8 de maig, a partir de les 6 de la tarda, al municipal de Balàfia, partit corresponent a la jornada 31 de la segona catalana, grup 5, entre:

U.E.BALÀFIA i C.F.ORGANYÀ

IMGA la mateixa hora que els de primera es jugaran la lliga, l’Organyà tindrà l’oportunitat de certificar la permanència en un camp propici on aquest any ja sabem el que es guanyar, tot i que el Mangraners no te res a veure amb el Balàfia. A casa no perd des del passat 15 de novembre. Actualment es setè amb 47 punts. Es un equip que juga descaradament a l’atac però també encaixa molt gols. Te tres matadors a davant: Baiget amb 16 gols (8 en els darrers 5 partits), Martinez 13 gols i Romero 10. Tindran la baixa de Mec per lesió, pels ganxos que recuperarem gran part de les absències del darrer diumenge, trobarem a faltar a Ermen per sanció. Un possible onze potser: Melcior, Bah, Varilla, Cristian, Eloi, Ciruela, Aitor, Patric, Romero, Martinez i Baiget.

PARTITS JUGATS:

 Temp. 1994-1995 BALAFIA 3 – ORGANYÀ 2 (Kiko Ruiz i Toni Espar)

Temp. 1996-1997 BALAFIA 2 – ORGANYÀ 4 (Sorribes, Ramon i Soldevila 2)

Temp. 2011-2012 BALAFIA 1 – ORGANYÀ 1 (Romà)

Temp. 2014-2015 BALAFIA 1 – ORGANYÀ 2 (Robert 2)

PARTIT A RECORDAR:

Sens dubte el de la temporada passada. Ens ho jugàvem tot en la darrera jornada i nomes ens valia la victòria per salvar la categoria davant un Balafia que no es jugava res. Dos gols del capi Robert en la primera part ens allisava el camí de la permanència. A la segona a patir, vam aguantar la porta a zero fins al darrer minut on Romero retallava distancies i convertien el temps afegit no apte per a cardíacs. Finalment vam guanyar la nostra lliga, la de la permanència. Aquest diumenge sense tanta pressió com la del darrer any, ho podem tornar aconseguir.

Balàfia: Melcior, Bakary (Cristian 46’), Varilla, Joan (Barrientos 46’), Eloi, Espinosa, Romero, Agustin, Ciruela, Antonio (Xavi Tomàs 46’) i Barbero.

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Robert, Oriol (Fortó 72’), Pau, Toni Sort, Casanova, Oscar i Fiti (Jose Luis 85’).

Arbitre: Villodres-Malpica. T.G. Agustin.

Gols: 0-1 Robert 14’, 0-2 Robert44’, 1-2 Romero 89’.