LA LLIGA SEGUEIX SUSPESA, PER EL COVID-19

Després del ajornament d’aquestes darreres dues jornades, i a manca d’una notificació oficial la lliga queda suspesa, d’agut a aquesta pandèmia del Coronavirus que afecta no tant sols al nostre país si no arreu de Món tal com ven segur ja sabeu.

Aquest dimecres passat dia 18 de març el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras va dir a Terrassa que les competicions ” Tenen que acabar a Catalunya encara que tingui que ser al Juliol i Agost “. Per tant a hores d’ara la Federació te la intenció d’acabar les competicions de totes les categories ja que s’han disputat gairebé tres quartes parts de la lliga. 

En el moment que tinguem una notificació oficial, en el que se’ns digui el dia que es tornar a reprendre la competició, ho farem saber immediatament, i esperem que sigui aviat.

Des de la web del C.F Organyà, us desitgem que us cuideu molt i que feu cas a tot el que ens aconsellen les autoritats sanitàries i així poder veure’ns ven aviat TOTS als camps de futbol per poder seguir els nostres equips. 

Nosaltres ens quedem a casa, fes-ho tu també!