JA TENIM AQUÍ LA TEMPORADA 2018/19

 

Comença el primer any després del Centenari o fins i tot podríem dir, que comença l’any 1 del segon Centenari. I per continuar un any més, hi ha hagut canvis uns ja els sabeu.

Aquest any es fan càrrec, del equip dos companys meus de la època de jugador com son en Josep M. Espot i Xavi Pons. Que ells agafin l’equip en fa especial il·lusió per compartir altra cop un projecte en comú, i al nostre club. Comptaran també amb l’ajuda de un Preparador físic l’Albert Martí i el seu ajudant Augusto.

Tenim jugadors importants que ens han deixat aquesta temporada, però s’ha fet l’esforç, de mantenir la columna vertebral de l’equip de la Temporada del Centenari i amb les següents incorporacions… Carlos Acosta, Pol Escalés, Sandro Lagarés, Ivan Ferreiro, Sergi Raya, i Damià Cercós.                 

Altre canvi a comentar es les Xarxes Socials del club. Aquest any inaugurem Instagram i Twiter que juntament amb el Facebook que ja portem treballant uns anys sen fara càrrec en Marc Busquets company de Junta. I un servidor Pere Roy, intentaré portar la web del Club, que fins ara l’ha portat durant molts anys en Lluís Espar, el qual li vull agrair tots aquest anys de recopilació de estadístiques, i cròniques que son insuperables. La veritat es que ha posat el llistó molt alt que, se’n fa una tasca molt difícil de poder igualar. Graciés Lluiset!

Per la meva part voldria enfocar la web, d’una manera personal. Vull fer entendre al soci o simpatitzant que llegeixi, cada escrit publicat aquí. El mèrit que te una població com Organyà amb 801 hab.(2017), i sense cap ajuda de futbol base, mantenir la categoria. En un primer moment Primera Regional, el fet de Jugar dues vegades a Preferent en la dècada dels 2000 i després de la reestructuració de la categoria continua estant a segona catalana, se’n la població amb menys habitants de la categoria.

PROPER RIVAL

El Palau d’Anglesola – comarca Pla d’Urgell, 2.183 habitants (2017)- Organyà 801 h. (2017).

Rival molt difícil al seu camp, dur i en un camp gran, que s’ha de treballar molt per poder rascar algun punt cap a casa. Jugant a les Lloredes, som nosaltres qui hauríem de aprofitar aquest inici de temporada per sumar el tres primers punts. La temporada passada quedaren en tretzena posició, amb 37 punts just sobre nostre que acabaren sumant 33, i quedarem així en 14 posició.