ENS VAREN “ESCOMBRAR”, EN EL DARRER PARTIT!

ORGANYÀ  1 – ALPICAT  6

ORGANYÀ: Busquets (Ribó 46), Santi, Fortó, (Riera 46’), Galimany, Casanova, Robert, Marín, Ronaldo, Gastón, Sandro, Acosta i Ferreiro.

ALPICAT: Dominguez(Ricart 46’), Alcalà, Pulido, Alfageme, Pallàs, Gracia, Gomà, Sergi Lluís, Hamza(Alcalde 46’), Pla(Cabello 46’) i Garcia(Eric 46’).

GOLS: 0-1 Plà min.21’, 0-2 Hamza min.40, 1-2 Gastón min. 54’, 1-3 Eric min.62, 1-4 Gracia min.73, 1-5 Alcalde min 74, 1-6 Gracia min. 86.

Àrbitre: Parra Cacho

Targetes: per Organyà Acosta i Ronaldo T.GROGA. per Alpicat Eric T.GROGA.

En el últim partit de temporada, l’Alpicat ens va “escombrar” literalment, un equip que s’havia a que jugava i es plantava amb facilitat a la zona de perill. Des de els primers minuts l’equip visitant  va tenir varies ocasions clares d’avant de Marc Busquets que va ser un dels millors de l’equip aturant  varies jugades de un contra un, ja que si no arribar a ser per els seus encerts, el marcador encara podia haver estat més escandalós.

Tot i així al marcar al minut 21, encara semblava que l’equip ganxo, podria aprofitar alguna de les jugades de perill aïllades que tenia, ja que els hi va costar marcar el segon que va ser fins el minut 40.

Gol de falta de Gastón.

A la segona part semblava que el partit podia donar la volta i més quan en un gol de falta “magistral” de Gastón, va sorprendre a Ricart, que li picar la pilota per sobre la barrera, inaugurant  la nostre casella del marcador.

Va ser la calma abans de la tempesta ja que després de que marquessin el seu tercer gol en 24 minuts encaixarem tres més. Trencaven les línies amb facilitat i fent un contra-atac constant amb un mig camp inexistent que facilità les arribades, ben intencionades d’un Alpicat que va ser molt superior.

La temporada vinent ens tocarà jugar a tercera catalana després del descens d’una categoria que hi érem des de la temporada 2001/02. Divuit anys seguits en una categoria superior a la que un poble com Organyà segurament li corresponia, on fins i tot es pujar en dues vegades a la Preferent Catalana, que se’ns dubte han estat els millors anys de l’historia del Club.

La temporada vinent  tindrem partits de rivalitat de proximitat com son LA SEU D’URGELL I L’OLIANA i fins i tot el PONTS. Partits que omplen camps i fan que els aficionats, agafin el calendari a primeres de canvi per saber quan ens toca jugar uns “Derbis”, d’ aquells de vell d’antuvi.

Res mes, us esperem a tots la propera temporada, per lluitar en posicions de la taula més altes que no aquestes darreres temporades.