ENS RETROBEM AMB LA VICTÒRIA!

ORGANYÀ  6 – TREMP  2

ORGANYÀ: Izaguirre, Baró, Marcos, Escales, Casanova (Busquets83’) Robert, Cheikh, Galimany, Ivo Markovic ( Acosta 75’), Guerrero (Marco 53’) i Luka Markovic.

TREMP: Granados, Pérez (Urrea 20’), Besliu, Cissé, Sirvant, Gonçalves, Ponsich, Ugarte (Adilson 85’), Barbosa, Buhai i Farré (Santos 58’).

GOLS: 1-0 Robert min.2, 2-0 Robert min. 12, 3-0 Luka Markovic min.20, 3-1 Buhai min. 67, 4-1 Robert min. 76’, 5-1 Galimany min. 77, 5-2 Buhai min. 84’, 6-2 Busquets min. 88’.

Àrbitre: Iturbe Sainz de la Maza, Martí.

Targetes: Per Organyà…Luka Markovic, Casanova, Ferran Vidal (entrenador),Cheikh i Baró T.GROGA. Per Tremp… Besliu, Urrea, Granados, Cissé i Farré T.GROGA.

Després de tres empats seguits ens retrobem amb la victòria, amb un Organyà que tot i no fer un gran partit, va tenir el “matx” sentenciat, quan en 20 minuts ja havia marcat tres gols.

Va començar molt bé el partit quan en el minut 2, Robert de jugada individual es desfeia de la defensa i del porter, i  dins l’ àrea petita marcava a plaer, a porteria buida. Tant sols 10 minuts més tard, tornava Robert a fer pujar el segon gol al marcador. Luka Markovic al minut 20 en una jugada que encarà a Granados porter visitant, amb la sort que el supera amb velocitat i també xuta a porteria buida.

Fins a sis vegades, es va reproduir aquesta imatge, el diumenge a les LLoredes.

A partir de les hores l’ Organyà, baixar el ritme i el Tremp en alguna jugada podia haver marcat, fins i tot va errà un penal que Buhai no va encerta a xutar entre el tres pals. No va estar fins a la segona part, ja en el minut 67 quan el mateix Buhai inaugurar el marcador per el Tremp. En aquells instants l’equip ganxo va posar, una marxa més i Robert va fer el seu particular “Hat trick”, en una jugada que dribla al Porter i creua la pilota que “mansament”, entra fins a dins de la porteria, era el 4-1. Un minut més tard Galimany al minut 77, en una jugada dins àrea rep la pilota, que para en sec, i tot seguit se’n va de Cissé, que al guanyar espai, xuta entre mig dels dos defensors, fent pujar al 5-1.

Buhai per la seva banda a sis minuts del final feia pujar el segon gol per el Tremp i també per el seu comptador particular.

Però després de 7 gols, encara tenia que venir a dos minuts per el final, quin segurament va ser el millor gol de la tarda, en una jugada que Busquets (porter nostre que ahir, va jugar com a jugador) va encarar al porter i li aixecar la pilota de “Cullera”, d’ aquelles jugades marca “Laudrup”(per el més veterans), que li fa passar per sobre, fins que la pilota va baixar, a ras de travesser cap a dins de porteria. Un golàs d’aquells que acostumem a veure per televisió, però el que més sorprèn que l’hagi fet el nostre porter!!!

Una vegada finalitzat el partit, ens deixa amb 21 punts de 10 partits en una meritòria segona plaça, darrera d’un Ponts que va sumar a domicili una victòria per la mínima, això sí, en un camp difícil com es el de la Pobla de segur. (Crònica: Pere Roy)

Recordar que diumenge que ve, tornem a jugar a casa, aquest cop contra el Butsenit.