ENS FAN, UNA “MANETA”, QUE FA MAL!

SOLSONA  5 –  ORGANYÀ  0

SOLSONA: Barcons, Lorca,J. Parcerisa(Escoles 72’) , Murcia,Ribera(Plans 72’),Montaner,R. Tripiana(Valero 69’),A. Parcerisa, Ratera(Alarcon 64’), Esteve(P.Tripiana 55’) i Alconchel.

ORGANYÀ: Ribó, Segovia, Santi( Ronaldo 46’), Robert( Raya 64’), Edgar, Marin, Sandro, Oscar(Riera 55’), Casanova, Galimany i Ferreiro.

GOLS: 1-0 R.Tripiana min. 18, 2-0 Ratera min. 28, 3-0 Montaner min. 52, 4-0 Lorca min. 58, 5-0 A. Parcerisa min. 68.

Àrbitre: Gallardo Cervilla

Targetes: per Solsona R.Tripiana i J. Parcerisa T.GROGA. per Organyà Santi, Oscar i Casanova T.GROGA.

Partit important per puntuar, i ens fan una “maneta”, que fa mal, i que només podem pensar ja amb el proper partit per suma contra el Castellserà on ens i juguem el ser o no ser.

Un Solsona que encarrilava la primera part amb dos gols, i que es va passejar en la segona part fent-ne tres més, diu les poques possibilitat que teníem de treure quelcom de Solsona.

L’Anècdota del partit era poder veure a Pau Tripiana amb l’equip de casa seva, contra l’equip que hi ha jugat pràcticament tota la seva carrera esportiva.

Diumenge vinent amb el que s’allarga el dia,  hem de fer de les Lloredes una festa gran, omplint el camp, emportant-se els tres punts i  també el qui vulgui venir abans per veure els Benjamins d’Organyà, que a partir de les 15:30h disputaran un partit de futbol 7 contra el Ciutat La Seu, i això es una activitat que ens agrada poder gaudir d’aquests vailets que algun dia lluiran la nostra samarreta.

No hi falteu, us hi esperem.