DIUMENGE, PARTIT CLAU!!!

PROPER RIVAL

El C.F. Ponts, segon classificat i a sis punts ara mateix darrere nostre, ens visita a les lloredes. Per tant partit clau, en aquestes alçades de campionat, encara que manquin tretze partits per finalitzar-lo. No es que sigui ni molt menys definitiu, però si per posar pas ferm cap a segona en cas d’una victòria. Una distancia de 9 punts, seria un pas important. 

Altra cosa serà si no som capaços de guanyar a casa a un Ponts, que igualaria bastant el campionat i faria que el dotze partits, que mancaran siguin els que decidiran qui puja i qui promociona, sense oblidant-se ni molt menys d’equips com el Bellpuig, l’ Agramunt i La Seu d’Urgell que son ferms candidats a aconseguir qualsevol de les dues places per l’ascens de categoria.

Els de la Noguera han estat líders, gran part del campionat, i han demostrat per la seva regularitat a ser el rival directe del nostre equip. La situació es immillorable per poder agafar-li una distancia definitiva.

El partit es jugarà aquest diumenge 1 de març, a les 16:30 hores, al camp municipal “Les Lloredes” d’Organyà  corresponent a la jornada 22, del grup 14 de la Tercera Catalana. (Comentari: Pere Roy).

Si hi ha un partit que no us podeu perdre, es just aquest !

Us hi esperem a tots !