Diumenge, comença la LLigueta!!!

Aquest diumenge comença aquesta “insòlita”, lligueta, diguem que es com una lliga de primavera i tal com us varen comentar en la anterior publicació, constarà de 8 equips i la iniciem en un desplaçament al camp del Linyola i el partit començarà a les 17:00 hores.

     PROPER RIVAL

Tot es una incògnita, com estaran els nostres jugadors i quin equip farem per plantar cara a un equip que ens dona molta guerra i encara més al seu camp. Aquesta temporada tant sols es varen poder jugar dos partits i el punt que teníem el vàrem aconseguir justament en aquest camp, amb un meritori empat a 1.

Ara tot comença de nou i encara que la pressió del descens no hi serà,  si que es important poder donar una bona imatge d’equip competitiu, ja que se’ns dubte ajudarà al estat anímic dels jugadors. 

I els nostres alevins també inicien aquest dissabte una lliga, on s’han de desplaçar a Bellvís per jugar contra el C.E PLA D’URGELL. El partit es jugarà aquest dissabte  dia 27 de març a les 12:00h. 

Una categoria que la temporada passada van ser el MILLOR equip,amb la particularitat que era la primera temporada que jugaven junts en una competició.

Per tant tenen moltes ganes de l’inici d’aquesta lliga perquè parteixen com a favorits a tornar guanyar.

( Comentari: Pere Roy )