Derrota per la mínima.

C.F. Organyà amb la segona l’equipació.

PALAU D’ANGLESOLA  1  –  ORGANYÀ  0

PALAU: Marc Serrano, Montalvo, Joan Serrano, Salvia, Amorós ( Borosoiu 67′), Simó, Rubio (Sarret 67′), Fernández ( Pedrós 55′), Dumitrache, Mayoral (Baja El Majdoubi 55′) i Serra.

ORGANYÀ: Busquets, Alís, Vidal (Acosta 59′), Jordana, Casanova, Galimany, Luka Markovic, Ivo Markovic, Hansen, Marco Antonio i Ferreiro (Alvárez 75′).

GOL: 1-0 Luka Markovic (p.p) ninut 65.

Àrbitre: Sabri, Akram.

Targetes: Per Palau… Simo T.GROGA. Per Organyà… Ivo Markovic, Marco Antonio, Casanova i Alvárez T.GROGA. Ferran Vidal (entrenador) T.VERMELLA.

 

Derrota per la mínima en la visita a un dels camps més durs de la categoria. L’Equip ha dominat la primera part amb un Palau que esperava al darrera i sortida a la contra amb perill .

En la segona part el partit s’ha igualat més i hem tingut una grandíssima ocasió per posar-nos  per davant, però Marc Serrano el porter local ho ha evitat. Cinc minuts més tard, al 65 hem encaixat el gol a pilota parada i els locals han sabut matar el partit. A partit d’aquí s’ha jugat molt poc futbol i l’equip ha desconnectat del partit per entrar en disputes.

La setmana vinent, tornem a jugar a fora a casa del líder, el C.D. Cervera. (Crònica: Marc Busquets).