DERROTA INESPERADA!

AGRAMUNT  5 – ORGANYÀ  1

AGRAMUNT:  Cases Pere, Cases Josep M., Villanueva, Montalvo, Ribera, Tarruella, Isla, Buiren (Molina), Tarruella (Viladomat), Dalghi (Figuera) i Rivera (Avellana).

ORGANYÀ: Ribó, Pol, Marcos, Fortó, Robert, Raya, Ronaldo, Casanova (Édgar), Sandro, Sala i Ivan (Jaume).

GOLS: 1-0 Ribera min.12, 2-0 Marcos (p.p) min.17, 3-0 Tarruella min. 20, 4-0 Ribera min.31, 4-1 Robert min.44, 5-1 Dalghi min. 58

ARBITRE: Daniel Gallardo

TARGETES: Per l’Agramunt: Rivera i Buiren T.GROGA. Per l’Organyà: Sandro i Sala T. GROGA.

Contundent derrota del nostre equip, a la primera part l’equip local va passar per sobre de l’equip ganxo, que amb mitja hora en varen tenir prou per marcar quatre gols. Tan sols cap al final de la primera part, Robert va poder “maquillar” el marcador amb el seu gol.

Segona part de pur tràmit, un partit que ja estava costa amunt, el va acabar de sentenciar, si és que no ho estava, Carlos Dalghi al minut 58 amb  el cinquè gol.

S’ha de passar pàgina, perquè no hi ha altra cosa a fer. Però si pot servir per treure conclusions de les errades que s’han pogut fer, tenint en compte que encara ens hem d’enfrontar a equips que han tingut un millor inici de lliga que el recent ascendit Agramunt.