Copa Pirineus. Jornada 3

OLIANA 3 – ORGANYÀ 2

03/09/2022. Jornada 3. Copa Pirineus.

L’Organyà ha quedat últim del grup de l’Alt Urgell de la Copa Pirineus després de perdre a Oliana. En l’altre partit, la Seu va guanyar el Nargó (0-1), però tot i la derrota, els nargonins jugaran la final davant la Pobla de Segur. El partit va començar malament, al minut 4 Carles Martínez avançava els locals. A la jugada següent, Àlex estavellava la primera pilota al pal. Cap a la mitja hora de partit tornàvem a xutar al pal, mala sort. Però a falta de 10 minuts per la mitja part, el nou fitxatge Andrés va veure el porter avançat i des de bastant lluny va xutar a porteria fent un golàs. Amb l’empat s’arribava al descans. Poc després de tornar a començar, Casanova xutava des de fora l’àrea una pilota que tocava al travesser (tercer pal). Els ganxos van fer el segon gràcies a un clar penal sobre Cristian que ell mateix va llençar. Semblava que tot anava bé però l’Oliana es va espavilar fent també un pal i cap al final del partit, un gol d’Escolies (80′) i un del nostre ex, Arturo (89′), després d’una errada defensiva nostra, van donar la volta al marcador.

OLIANA: Gerard, Carles Martínez, Embarek, Bullich, Bartolo, Escolies, Arturo, Oliva, Nil, Gorkis, Pallarés. Substituts: Espuga, Denis, Robert.

ORGANYÀ: Pacho, Andrés, Paulo, Àlex, Aitor, Cristian, Luka, Ivo, Jarred, Dani, Casanova. Substituts: Bryan, Perri.

Gols: 1-0 Carles Martínez 4′; 1-1 Andrés 35′; 1-2 Cristian (p) 64′; 2-2 Escolies 80′; 3-2 Arturo 89′.

Àrbitre: Carlos Lavega.

Classificació final: 1r Coll de Nargó 6 punts; 2n La Seu d’Urgell 5 punts; 3r Oliana 4 punts; 4t Organyà 1 punt.