COMENCEM LES RENOVACIONS temp.2020/21.

Comença una nova temporada, diferent, especial… de moment no tornarem a tenir una lliga com hem tingut sempre. La pandèmia del COVID-19 ha modificat les normes i fins i tot el grup de segona catalana, que ha passat de ser de 18 equips a dos grups de 10. 

Aquesta temporada militarem a un grup d’equips de proximitat, dins el nostre grup de segona catalana. Els equips que ens enfrontarem son: Linyola, Cervera, Angúlaria d’Anglesola, Balaguer, Guissona, Castellserà, Bellpuig, Palau d’Anglesola i Artesa de Segre.

Una lliga que comença (en principi…) un 4 d’Octubre i acaba un 14 Febrer. Després hi haurà les promocions a ascens i descens amb l’altre grup, amb equips més propers a LLeida.

                                                     calendari temporada 2020/21.

La veritat es que afrontarem una categoria que per si, ja es difícil i per tant necessitem tenir un equip fet per no patir en aquesta categoria i no hi ha res millor que comencem a renovar a la columna vertebral d’un equip que es va passejar per tercera catalana, i ho fem amb el capità…..

En “Casfar” per els companys de vestidor, renovem qualitat i experiència a mig camp.

Xavi Casanova renova i iniciarà la seva setena temporada al Club!!! casi res… El nostre Capità és una peça clau per a l’equip i seguirà liderant-nos en la tornada a Segona catalana.

Som-hi Casfar!!