COMENCEM L’ANY, JUGANT DIUMENGE AL MATÍ!

PROPER RIVAL

Una vegada acabades les festes, comencem l’any jugant el camp de At. Torregrossa. Penúltim partit d’aquesta primera volta, i arribem líders de la categoria, i esperem que les festes no ens passin factura.

El At.Torregrossa, serà el nostre proper rival, no es pas un equip fàcil i molt menys al seu camp. En aquests moments esta situat en una còmoda vuitena posició amb 24 punts, havent guanyat 7 partits de 15 jornades. I també diem això perquè aquests 7 partits que ha guanyat 6 han estat a casa. Es aquí on treu màxim rendiment aquest equip. Al seu camp només ha deixat escapar dos punts, després d’un empat a 2 amb La Seu d’Urgell. L’ únic partit guanyat a domicili a estat al camp del Ponts, líder en aquells moments i per un clar 0-2 que no va ser pas, per una victòria per la mínima.

Partit que es jugarà el proper diumenge, dia 12 Gener i al matí a les 12:15 hores, al municipal de Torregrossa, corresponent a la jornada 16 del Grup 14 de Tercera Catalana. Serà l’últim obstacle dur per acabar la primera volta. Ja que el darrer partit el jugarem a casa, contra el Torà i fins ara no se’n ha perdut cap partit jugat  a les lloredes. Esperem doncs continuar amb aquesta efectivitat.