CANVI DE DINÀMICA!!!

BALAFIA  1 – ORGANYÀ  3

BALAFIA: Ocaña, Arqué (Navarrete 54’), Hortal, Barbero, Badia, Fernández, Romero, Monturiol,Clavero( Martínez 28’),Lozano (Xuclà 54’), Cano (Espinosa 75’).

ORGANYÀ: Ribó, Paulo,Marcos, Santi, Casanova, Robert (Busquets 88’), Edgar (Sandro 59’), Helri, Marín (Raya 75’), Galimany, Ferreiro (Ronaldo 35’).

GOLS: 1-0 Badia min. 14, 1-1 Casanova (penal) min.44, 1-2 Marín min. 72, 1-3 Robert min. 85.

ÀRBITRE:  Franch Cabrerizo

TARGETES: per Balàfia: Hortal, Ocaña, Padilla, Puertolas T.GROGA. Navarrete DOBLE T.GROGA. per Organyà: Santi, Robert i Sandro T.GROGA.

Tal com diu la dita “ Entrenador nou, victòria segura “, tot i així s’ha de reconèixer que en Toni Menchón no ha pogut fer ni un entrenament amb els jugadors, en prou feines podia estar a la banqueta. Va ser l’ actitud dels jugadors, que va canviar la dinàmica del partit, ja que son ells qui poden fer entrar la pilota o no.

L’Equip ganxo va fer un seriós partit, en un camp molt complicat que fins i tot va tenir que remuntar, ja que l ’equip local es va posar per davant en el minut 14 amb un gol de Badia.

L’ Equip va tenir actitud d’ anar per el partit, ja que va tenir varies oportunitats per empatar, però no ho va fer fins que en una jugada de Robert el varen fer caure a l’ àrea i l ’àrbitre xiular la pena màxima. Un penal que agafar la responsabilitat Casanova i el transformar, era el minut 44, per tant anàrem al vestidor amb un empat prometedor.

La segona part l’equip ganxo dominar el partit i més quan Marín al minut 72 marqués el segon, que deixava, el partit encarat. Però no va ser fins el minut 85 que Robert va aconseguir fer el tercer definitiu que ens donar els tres punts, importants per la moral tocada de l’ equip, i que esperem que sigui just el punt inflexió  que necessita l’ equip per sortir de la zona baixa.