JORNADA 10                     05/11/2017                        17.00 h.                               Municipal Torrefarrera

Torrefarrera: Axel (Oriol 80’), Beamud, Carulla, Barbosa, Lozano (Minko 40’), Guti, Regany (Aguilà 46’), Botet (Adrià 80’), Ogando (Hugo 80’), Jonatan i Miki.

Organyà: Marc, Sala, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Edgar (Pau 46’), Casanova (Robert 66’), Jordi (Vicente 46’), Oscar i David.

Àrbitre: Florejacs-Català. T.G. Minko/Paulo, Jordi, David, Marc.

Gols: 1-0 Ogando 10’, 2-0 Lozano 14’, 3-0 Lozano 24’, 4-0 Sala p.p. 40’, 5-0 Beamud 78’, 6-0 Hugo 89’.

Partit desastrós en línies generals, on un desconegut Organyà no va competir contra un bon Torrefarrera més ben plantat dins del camp. Malgrat saber la importància dels 3 punts, al minut 10 ja encaixàvem el primer gol. Com si fos un recordatori del partit de la temporada passada, al minut 30 ja perdíem 4-0 I així es Va arribar al descans. Amb un Organyà ferit, malgrat l’intenció de plantar cara fins al final al passar a un Sistema ofensiu 3-4-1-2, el resultat final va ser de 6 – 0 per als locals. Tot i ser el pitjor partit de la temporada, massa càstig per un Organyà necessitat de punts que intentarà refer-se el proper diumenge a casa