JORNADA 14                     10/12/2016                        16.30 h.                         Municipal de Torrefarrera

Torrefarrera: Axel, Beamud, Mariano, Barbosa, Joao, Carulla, Galceran (Bah 84’), Jose Manuel (Junior 67’), Lozano (Botet 75’), Guti (Antonio 84’) i Regany.

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos, Santi, Robert, Cristian (Quim 53’), Edgar, Casanova, Oscar, Xixo i Albert (Maco 69’).

Arbitre: Ardiaca-Garcia. T.G. Joao, Carulla, Regany / Santi, Paulo, Albert, Edgar. T.V. Casanova 78’.

Gols: 1-0 Pere p. 2’, 2-0 Jose Manuel 6’, 3-0 Jose Manuel 9’, 3-1 Robert 23’, 4-1 Junior 78’.

img-20161213-wa0008Partit en jornada de dissabte, on deixem la nostra vila amb anticicló i un sol envejable per anar fins a Torrefarrera, en mig d’una boira alta que poc a poc a mesura que s’apropava la nit anava amenaçant de poder jugar el partit. Tot i així comença sense problemes un partit  davant d’un rival que tant sols tenia tres punts més que nosaltres, i per tant era un camp amb series possibilitats de emportant-nos la victòria.

Al minut 2, arrel d’una jugada que treu la defensa ganxa, la pilota cau als peus de Pere Galceran,  la seva disputa  amb Paulo el davanter local cau a terra dins àrea i el col·legiat no dubta a xiular penal. El Mateix Galceran el transforma per la dreta de Ribó. Quatre minuts més tard, Robert combina una bona jugada plantant-se entre mig de les dues àrees, i xuta amb la seva dreta creuant la pilota i passant lleugerament desviada del pal dret de la porteria d’ Axel. Tot seguit al minut 6 un mal refús de Marcos ensopega amb el davanter Local Jose Manuel, i  li cau la pilota a la trajectòria que corria i encara amb facilitat al porter ganxo, que el dribla i col·loca la pilota al fons de la xarxa. Tres minuts mes tard, quan l’Organyà encara no havia pogut arribar altre cop a porteria contraria, jugada trenada del Torrefarrera que en un fort xut Jose Manuel tornava a fer anar a buscar la pilota a Ribó al fons de la porteria.

img-20161213-wa0009En aquells moments, hi una vegada hipotecat el partit, i on la boira ja ni importava si baixaria o no, l’Organyà va començar a centrar-se, i fer un joc més de tu a tu  a un Torrefarrera que no tenia pressa ja que la feina ja la tenia feta. Al minut 14, en una jugada embolicada dins l’àrea local, Xixo aprofita en un moment de indecisió del porter local amb la pilota per xutar quan semblava que la tenia en possessió, per fer entrar la pilota dins la porteria. En un primer moment l’Àrbitre concedeix el gol, el linier aixeca la bandereta i ens l’anul·la. Després de les protestes de part dels Ganxos, on tota la banqueta  protesta es dirigeix al nostre entrenador, Toni Menchón i l’expulsar acabant així les discrepàncies ja que amb “la autoridad hemos topado”. Nou minuts després, Robert se’n va del seu marcador encarant al porter local i el dribla, tot sol retalla distancies i fa pujar el 3 a 1. Al 27’ falta picada per Casanova,  Santi la pentina i la pilota topa al travesser, de nou la bandereta de l’assistent invalida la jugada per un mes que dubtós fora de joc. Galceran d’un fort xut fa lluir Ribó passada la mig hora de joc. Acabant la primera part, Xavi Casanova treu una falta que acabà a l’ escaire de la porteria d’Axel que en segona instancia la rebutja a corner.

Segona part, jugant a favor de marcador el Torrefarrera va anar a controlar el partit i a mantenir el resultat que ja era prou favorable, però no se’n podia fiar d’un Organyà que al minut 62 te l’oportunitat de retallar el marcador però la defensa local l’envia a corner. Al 73’, falta picada per Xixo, que fa intervenir a Axel que desvia la pilota a prop del pal esquerra. Quan semblava que el partit acabaria, per la manca d’oportunitats per les dues bandes, en el minut 78, a l’anar a buscar una pilota Paulo i Ribó topen i cauen tots dos deixant la pilota als peus de Junior, que només li va calgué girar-se en si mateix per trobar la porteria buida, i aprofita el regal per fer pujar el definitiu 4-1.

Tot seguit i amb el partit ja exhaurit , jugada  davant la banqueta ganxa, el de negre xiula una mes que discutible falta del Xavi Casanova i li ensenya targeta groga,  el de
Cabó li comenta a un jugador contrari en veu alta “aquest àrbitre, no sap pitar (es el que consta en acta)”, jo estava a un metre i  no ho vaig sentir. El linier Jordi Bellver, ho corrobora amb l’àrbitre principal, ells si que ho varen sentir, li ensenyar una segona groga i per tant expulsió.

Poc després acaba el partit i marxarem de les terres de ponent amb un cert mal regust, ja que potser si que quan hi ha una dinàmica negativa tot sembla que vagi contra els teus interessos, però una vegada més tens la sensació que haurem de millorar molt per no hipotecar un partit tant aviat i buscar alguna manera per a que no encaixem tants i tants gols.