JORNADA 28              08/04/2018                17.00 h.                                  Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Santi, Ronaldo, Edgar, Casanova, Jordi (Robert 55’), Oscar i Albert.

Torrefarrera: Axel, Beamud, Carulla, Barbosa, Sedeño, Botet, Minko, Miquel, Ogando, Lozano (Jonatan 40’) i Guti.

Ârbitre: Akram Sabri. T.G. Jordi, Ronaldo, Casanova / Sedeño, Jonatan.

Gols: 0-1 Lozano 19’, 1-1 Albert 30’, 1-2 Guti 41’, 2-2 Santi 59’, 2-3 Beamud 85’, 3-3 Casanova 88’.

Diumenge de pluja, tant era així, que teníem una suspensió, però en canvi, el camp va drenar molt bé, i tot i la pluja constant es va poder veure un bon partit de futbol, amb un rival dels millors de la categoria.

Comença el partit i l’equip ganxo, va plantar cara des del primer moment i no s’arronsa, tot i així, el Torrefarrera es va avançar al marcador en una falta magistral picada per Lozano al min. 19.Falta a uns cinc metres de l’ escaire de l’àrea gran, que supera la barrera ganxa i fent-la entrar ajustada al pal esquerra que defensava Ribó. Però, 11 miuts després un refús del porter visitant, deixa la pilota a peus d’ Albert Vila, que xuta cap dins porteria lluny del seu abast, així marcava el jugador solsoní el seu primer gol com a ganxo. L’Estratègia a pilota parada de l’equip visitant es palesa quan marca el segon gol al min. 41, en un corner pentina cap enrere cap al segon pal Minko on ja l’esperava Guti que de cap afusella a Ribó.

Segona part intensa de bon futbol, amb l’incorporació de Robert, que en una de les seves entrades fins al fons del camp, aconsegueix passar la pilota a Santi, que creua la pilota fins al fons de la xarxa i torna a empatar el partit. Segon empat i el resultat és tenia que aguantar com fos, però a cinc minuts del final, una jugada ben trenada a pocs metres del porter ganxo, Beamud aconsegueix creuar la pilota, fen recollir l’esfèrica per tercer cop dins la porteria blanc-i-blava. Puntuar ja era qüestió d’un miracle, però també existeixen…. L’equip local no va baixar els braços i a 2 minuts del temps reglamentari, Casanova impacta la pilota fent un efecte estrany, que s’eleva agafà altura i just al pal dret que no defensava Axel, baixa de cop i cap a dins…… Ja no és podia escapar l’empat, després de fer-ho fins a tres vegades. Ja en temps de descompte una pilota, que passa per el mig de tres jugadors de l’Organyà, dins area petita i que no van poder arribar a tocar va impedir un triomf merescut dels homes de Pau Prior.

Aquest divendres, si la pluja ens ho permet, ens hi juguem mantenir-nos a la categoria al camp del Bellpuig. Que ve de guanyar a l’últim minut al camp de l’Artesa de Segre. Autocars Vilà-Betriu posa a disposició un autocar per acompanyar l’equip, que sortirà de la plaça de les Homilies.

Esteu tots convidats, ens la juguem tots!!!!