JORNADA 8                        23/10/2016                        16.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Marc, Paulo, Marcos, Santi, Robert, Jose Luis, Casanova, Xixo (Edgar 61’), Oscar, Albert i Pallares (Fortó 58’).

Palau: Sergi, Serrano, Ramirez, Salvia, Joel (Albert 89’), Suker, Aranda, Ramon, Piro, Mora (Bakary 78’), i Fornies (Sarret 68’).

Arbitre: Peiro-Olomi. T.G. Santi / Ramirez, Salvia, Joel, Aranda, Mora.

Gols: 0-1 Aranda 6’ , 0-2 Aranda 10’, 1-2 Pallares 21’, 2-2 Pallares 44’, 2-3 Suker p. 53’, 3-2 Robert p. 71’.

14681617_1300787376620479_7372792387540388620_nPartit davant un rival directe per eludir el descens. Amb un resultat final que no deixa contents ni a uns ni als altres. Els visitants perquè es van deixar escapar un 0 a 2 i nosaltres perquè vam llançar el primer quart d’hora de partit i vam anar sempre remant contra corrent per poder esgarrapar un puntet. Va ser un partit vistos amb 6 gols, però tàcticament desastrós, amb errors en les dos defenses i amb una ultima mitja hora de joc sense centres del camp i amb un anar i venir per les dues bandes que hagués pogut decantar el partit cap a un costat o altre si els davanters haguessin tingut una mica d’encert.

El Palau va venir a per feina. Amb tres homes perillosos a dalt, Aranda per la dreta que va fer el que va voler fins que li van canviar la marca, Suker per l’esquerra i Joel que s’esbarrallava amb els dos centrals. Mora que remenava la perdiu al centre del camp com volia fins que se li van acabar les piles. La defensa pel nostre be, res tenia a veure amb les altres línies, lenta i poc contundent.

14690861_1300787476620469_7153081251176407479_nAranda en la primera arribada als 6’, es canvia la pilota de peu i amb una colossal boleia enceta el marcador. Tres minuts mes tard, Casanova de falta esta a punt d’empatar, però el porter visitant ho evita amb un inverosimil cop de puny. Als 10’, Aranda guanya l’esquena al seu marcador i aprofita una bona passada per marcar tot sol davant Marc el 0 a 2. Ens tocava reaccionar i ho vam fer. Una passada llarga d’Albert des del nostre camp, es lluitada per Pallares, que aprofita la lentitud del central i la mitja sortida del porter per col.lar-se entre mig de tots dos i picar-li per sobre de Sergi l’ 1 a 2. Arriben els millors minuts dels ganxos, que fan mèrits per voltejar el marcador, però el porter visitant ho evita amb dos bones intervencions. La primera a un bon cop de cap d’Oscar i la segona a un bon cacahuet de Casanova des de la frontal. La justícia al marcador arriba al darrer minut dels primers 45. Pallares aprofita la poca contundència del defensor per emportar-se una pilota dividida, que el deixa tot sol davant Sergi i empata el partit i el compte golejador amb el visitant Aranda.

14641980_1300787959953754_478621640812327480_nSegona part de descontrol generalitzat. Als 53’, un servei de banda favorable als ganxos en zona atacant, que el serveix el qui no ho ha de fer mai, perdem la pilota i una rapida transició visitant es converteix en penal, tot i una possible falta de Joel a Marcos. Suker no desaprofita tornar a donar avantatja als seus. La cosa es complica encara mes quan cinc minuts mes tard, el golejador local Pallares ha de deixar el rectangle de joc per problemes físics. El que provoca que Robert es situí en punta i Casanova avanci la seva posició. Això provoca que xafem molta mes area rival, però es crea un forat al centre del camp, convertint el partit en una ruleta russa d’anaves i vingudes. Però amb el resultat en contra no tenim altra opció. Robert es multiplica, crea i transforma un penal al 71’. Cinc minuts mes tard un remat seu surt llepant el pal. En el els darrers 5 minuts dos bones centrades seves es passegen per l’àrea petita sense trobar rematador.

Un puntet desprès de tres derrotes. Si el valorem al minut 10 de partit es bo però desprès dels 90 ens sembla poc. Ens hem de fer forts a casa i passar el ferrollat a la porta, perquè rebent tres gols cada jornada es molt difícil puntuar.