C.F.ORGANYÀ 2 – U.E.GUISSONA 2

JORNADA 16                     23/02/2018 (Partit Ajornat)        21.00 h.                Municipal Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Robert, Pau (Maldonado 89’), Edgar (Ronaldo 84’), Oscar i Albert (Elio 72’)(Jordi Sanchez 92’).

Guissona: Albert, Edgar, Pol, Kevin, Donaire (Ollé 56’), Jofre, Iuli, Cheikh, Silviu (Condal 56’), Eloi (Majoral 72’) i Parra.

Àrbitre: Zucar-Gonzalez. T.G. Santi, Elio / Eloi, Albert, Donaire.

Gols: 0-1 Jofre 46’, 1-1 Pau 60’, 2-1 Edgar 63’, 2-2 Iuli 91’.

Finalment es va poder jugar el partit doblement ajornat per causes climatològiques, a les 9 del vespre del passat divendres, amb butifarrada inclosa i amb dos graus negatius al termometre.

Desafortunat debut d’Elio en el tram final de partit, que va acabar lesionat d’una manera fortuïta en el gol de l’empat visitant.

El Guissona, un equip jove i que intenta jugar la pilota i que si manté el bloc donarà molt a parlar d’aquí un parell de temporades, va ser el clar dominador del partit en la primera hora de joc. El davanter Jofre en el primer minut de joc, va demostrar la seva qualitat, va marxar per banda esquerra amb centrada des de la ratlla de fons al segon pal al peu de Silviu, que la va voler estripar i la va enviar a la lluna. Als 18’, la primera i única arribada ganxa en la primera part, una centrada de Sala a Pau a la frontal, el 10 la baixa amb el pit i la remata fora. Als 23’, passem d’un corner a favor que no sabem acabar la jugada a una contra d’un tres per un favorable als atacants que Cheikh no sap resoldre davant d’un encertat Ribó. Als 30’ es Donaire qui amenaça el nostre arc amb un xut des de la frontal que surt a la dreta de la nostra porta. Arribem al descans sense gols i amb tot el bacallar per vendre.

Abans de complir-se el primer minut de la represa, Jofre des de la frontal amb l’esquerra la col·loca a l’escaire fent inútil l’estirada de Ribó, tretze gol pel millor del partit. A partir d’aquest gol els ganxos es treuen la son de les orelles i van a pel partit. Als 60’ en un llançament de corner al segon pal, Santi remata, el refús li cau al punt de penal i Pau lliure de marca afusella el de l’empat. Aquest gol enfonsa als visitants que desapareixent del terreny de joc i son atropellats pels blanc-i blaus que oloren sang i van descaradament pel partit. Al 62’, Pau l’estavella al pal dret. Un minut mes tard una centrada de Robert es rematada de cap per Edgar que marca el 2 a 1. Tenim nombroses ocasions per tancar el partit. Les mes clares, una doble ocasió a rematada de Santi que atura Albert, la pilota li cau a Oscar que no està encertat i remata fora davant el porter visitant. I una pilota que recupera Robert, li dona a Pau que en el mà a mà amb Albert l’envia fora. Qui perdona tant ho acaba pagant i en temps afegit quant ja mastegàvem la victòria, Iuli amb un remat d’esquitllada fa pujar el definitiu 2 a 2 a l’electrònic i ens acaba de deixar a tots glaçats amb el seu vuitè gol de la temporada.

Amb menys de 48 hores, tornem a jugar a Castellserà, a veure si som capaços de mantenir el bon nivell de la segona part i som capaços de sumar algun puntet al difícil camp de l’equip del veterà Pros i del Pichichi del campionat Sala.