C.F.ORGANYÀ 2 – C.F.PALAU D’ANGLESOLA 2

JORNADA 31                     06/05/2018                        17.30 h.                               Municipal Les Lloredes

Organyà: Marc, Paulo, Marcos, Fortó, Robert, Ronaldo, Pau, Casanova, Jordi, Oscar i Albert.

Palau: Ricard, Kiri, Serrano, Joel, Suker, Cos, Ovidi, Edgar, Piro, Mora i Dumi.

Àrbitre: Granados-Esteve. T.G. Marcos, Oscar, Jordi / Mora, Fermin. T.V. Joel 63’.

Gols: 1-0 Casanova 7’, 1-1 Cos 39’, 1-2 Suker p. 41’, 2-2 Pau 49’.

Mai un empat havia estat celebrat com tan bon resultat. Vam passar del pessimisme de la mitja part on ens trobàvem a dos punts del descens, si combinàvem la nostra derrota provisional amb el 0 a 1 a la Pedrasanta favorable al Bellpuig. A 45 minuts mes tard on el nostre empat juntament amb la sorprenent derrota del nostre principal rival pel descens a Tremp, ens situen a sols tres punts de la salvació matemàtica a falta de tres jornades.

Estem arribant a final de temporada amb l’equip molt just d’efectius, els darrers dos partits amb nomes 11 jugadors de camp. El que provoca que algun jugador hagi d’ocupar llocs de camp inhabituals per a ells, com el polivalent Oscar que va tenir que fer d’improvisat lateral. Es important tancar la permanència el mes aviat possible per evitar sorpreses de darrera hora.

El Palau va pujar inflat desprès de la victòria de mèrit del darrer diumenge davant el Tàrrega i amb la permanència pràcticament assegurada. Els vam intentar desinflar als 7 minuts de partit. Una bona passada de Ronaldo a la frontal es rematada magistralment per Casanova que incrusta l’esfèric a l’escaire de la porta de Ricard i enceta el marcador a favor dels ganxos. A partir d’aquest moment els visitants es fan amos de la pilota i passen a dominar el partit, tot i així l’Organyà no pateix massa. Però en dos minuts som capaços de llançar la primera part. Dos pèrdues al centre del camp propicien un primer gol de Cos, màxim realitzador del Palau, amb un bon xut des de la frontal que fa inútil l’estirada del Marc. I dos minuts mes tard, un altra pèrdua es aprofitada per Suker per provocar penal i la cinquena groga a Marcos. El mateix jugador el transforma per voltejar el resultat. Arribem al descans cap cots, però amb tota una segona part per poder reaccionar.

La segona part no pot començar millor. Ara li toca al Palau de regala’ns una pilota en zona de ningú, que es aprofitada per Pau que es cola pel mig de la defensa i davant Ricard defineix amb solvència, fent pujar de nou l’empat a l’electrònic. A mig hora del final, els visitants es queden amb 10 per doble groga a Joel. Tot i la superioritat numèrica, l’Organyà es incapaç de crear futbol suficient per emportar-se els tres punts en litigi. Dominem el partit, però no trepitgem area per ser mereixedors d’un resultat millor. Tot i així, les noticies que arriben de Tremp son immillorables i tampoc no cal arriscar a que una contra final ens deixi a tots amb cara de babaus. Puntet d’or i ha esperar el proper cap de setmana per certificar poder jugar un any mes a la primera categoria lleidatana.