JORNADA 5                        04/10/2015                        16.15 h.                             Municipal Les Lloredes

Organyà: Ribó, Paulo (Marcos 80’), Santi, Ermen, Robert, Pau (Edgar 89’), Toni Sort (Jose Luis 59’), Casanova (Oriol 59’), Xixo, Toti i Benta.

Magraners: Joselu, Pach, Marin, Edu, Tito, Munné, Adrià, Ivan, Jona, Narbona i Sergio.

Arbitre: Hoyas-Gomez. T.G. Toni Sort / Sergio, Marin,Narbona.

Gols: 1-0 Santi 21’, 2-0 Robert 26’, 2-1 Sergio 84’.

12108748_998264533548154_450748715833170391_nDiumenge mandrós de tardor, d’aquells que l’equip t’ha de fer trempar per ser puntual a les Lloredes. No hi havia excusa, desprès del bon sabor de boca de fa 15 dies davant del Tàrrega, i a mes a més teníem el goig d’estrenar indumentària, tornant a les clàssiques franges verticals, gentilesa del nostre patrocinador centenari embotits Obach. Davant nostre una víctima propiciatòria per sumar tres punts, un Magraners que en 7 visites a sumat 7 derrotes a les Lloredes.

12072672_998265670214707_656608555337342696_nA la baixa anunciada d’Oscar per lesió si va afegir la de Fiti per malaltia a darrera hora. Onze de gala amb rotació de centrals, Benta per Marcos. El Magraners es presenta amb 10 homes en el moment del xiulet inicial. El seu onzè efectiu Tito no s’incorpora fins al minut 9. Els minuts on els visitants van jugar amb inferioritat numèrica van ser els únics on el joc va estar igualat. Entre els 12 i 15 de joc i va haver tants minuts com ocasions clares de gol pels ganxos. Pau, Santi i Xixo van fer lluir a Joselu que va ser capaç de mantenir viu al seu equip fins al 21’, on un bon servei de corner de Pau va ser rematat impecablement de cap per Santi per fer pujar el seu primer gol al marcador de les Lloredes. El qui no s’estrenava com a golejador, va ser Robert, que cinc minuts mes tard desprès de recuperar una pilota en zona de mitjos, va trencar per potencia la defensa i porter, desfensi de tots i a porta buida marcava el 2 a 0 abans d’arribar a la mitja hora de partit .Als 41’ Pau hagués pogut tancar el partit, però de nou Juanlu ho va evitar, tot hi estar renyit amb el gol, gran partit del de Solsona, que va desbordar, assistir i rematar, se’n un mal son per la defensa verd-i-blanca.

12108070_998265486881392_3854352738420552766_nRes a veure la segona part amb la primera, semblava que els nostres jugadors també haguessin anat a picar al tastet que embotits Obach va oferir als assistents durant el temps de descans. L’Organyà es va acomodar al ritme de partit, davant d’un Magraners inofensiu i es va dedicar a deixar passar el temps. Vam estar a punt de despertar a un quart per la conclusió, quan una mala entrega de Xixo , deixa la pilota a peus de Marin que tot sol davant Ribó l’envia fora. I al 84’ si que vam despertar al retallar distancies Sergio amb el 2 a 1. El que semblava una tarda plàcida es va convertir en incertesa en el tram final de partit. Tot i així, si hagués tingut que marcar algú hagués estat l’Organyà amb dos bones arribades de Robert, però al capità se li havia acabat la gasolina i va perdonar davant de Juanlu.

Segona victòria de la temporada, totes dues a casa, cosa que semblava improbable desprès dels resultats de la temporada passada, i ara ens espera el que en diuen un tourmalet, dos desplaçaments a dos places difícils de torejar, Alpicat i Mollerussa, dos exprimera catalana i màxims aspirant en recuperar la categoria, on tenim molt poc a perdre i molt a guanyar.