JORNADA 29                     22/04/2018                        17.45 h.                               Les Lloredes

Organyà: Marc (Ribó 46’), Sala, Paulo (Jordi 80’), Marcos, Santi, Fortó (Edgar 80’), Robert, Pau (Ronaldo 77’), Casanova, Oscar i Albert (Elio 61’).

Tàrrega: Pont, Adrià, Lliró, Bacha, Edgar (Vargas 74’), Iñaki, Isidre (Ferran 61’), Alberto, Maikel, Jony (Sans 74’) i Jorba (Sylla 90’).

Àrbitre: Vladimirov-Barakov. T.G. Paulo / Sans.

Gol: 0-1 Jony 43’.

Ens va faltar la cireta del pastis per acabar de tancar un cap de setmana rodó. Vam començar divendres amb una merescuda victòria a mitja nit, en partit ajornat, a casa del nostre màxim rival per al·ludir el descens. Dissabte de traca i mocador, coincidint amb els actes centrals del centenari del club. Diumenge ens vam quedar a un pas d’aconseguir puntuar davant del segon classificat. El Tàrrega va aprofitar l’única distracció del porter i la defensa ganxa en tot el partit, al no saber rebutjar la pilota, per emportar-se els tres punts de les Lloredes. Destacar el creixement que ha tingut l’equip en les darreres jornades en la zona defensiva, l’equip mes golejador de la categoria nomes va ser capaç d’endossar-nos un gol. Ara ens toca millorar en atac, on ens costa molt generar ocasions manifestes de gol.

Al Tàrrega nomes li valia la victòria per seguir lluitant per l’ascens. En la primera part va ser clar dominador de la pilota, però l’equip de Pau Prio es defensava amb encert i fins i tot podem dir que no vam patir. Abans d’arribar el gol, nomes dos jugades significatives, una per banda. Un xut de Robert pels locals als 11 de joc que surt creuat fora. I una bona rematada de cap d’Alberto a servei de falta de Maikel que també surt fora, llepant el pal. Al 43’ arribem a la jugada que acabaria decantant el partit a favor dels visitants. Una pilota a la frontal de l’àrea gran, Marc no acaba de refusar-la i la pilota li cau a Jony, el seu primer remat es salvat sobre la ratlla de gol per Santi, la pilota li queda sota les cames i ell a terra, intenta enviar-la a corner però li falta força al refús i la pilota li torna a caure a Jony que a porta buida no desaprofita per fer pujar el 0 a 1. No tenim la sort de cara, nomes servir del centre del camp, en una jugada molt rapida, Oscar des de la ratlla de fons remata davant Pont que tanca l’angle de xut i amb els peus l’envia a corner.

La segona part comença animada, en el primer minut ocasió per banda. Primer un xut tímid de Pau que atura Pont, i tot seguit un cacahuet d’Iñaki que surt per sobre el travesser. La segona part es clarament ganxa, els blanca i blaus donen un pas endavant i no acusen que han jugat dos partits en menys de 48 hores. Al Tàrrega li entren els dubtes i perdent el control del partit. Dos ocasions claríssimes per poder capgirar el marcador. La primera al robar Robert una pilota a Lliró, es presenta davant Pont, es desfà del porter i la seva centrada xut es passeja davant la línia de gol. La segona de Ronaldo amb un remat de cap que surt llepant el travesser. L’Organyà s’aboca a l’atac i deixa molts espais en defensa. En els darrers 5 minuts de partit el Tàrrega disposa de 3 clares ocasions de gol per tancar el partit. La primera un refús del defensa Santi, fa picar la pilota per dues vegades al travesser de Ribó. La segona un remat de Ferran que atura Ribó i la tercera un mà a mà entre porter i davanter, que acaba rematant fora Jorba.

Per poder guanyar al Tàrrega no n’hi va haver prou plantant cara. El proper diumenge visitem el líder Mollerussa que encara no sap que es perdre en la present temporada. La temporada passada vam donar la campanada, aquesta temporada perquè no. Som-hi ganxos !!!!!