C.F.ORGANYÀ 0 – C.F.LINYOLA 0

JORNADA 23                     04/03/2018                        16.30 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Ronaldo (David 80’), Pau, Edgar, Vicente i Albert (Elio 67’).

Linyola: Marcel, Miquel, Aitor, Dani, Didi (Gamero 56’), Apha, Caselles (Llauradó 56’), Cristian, Jaume, Joval i Barbero (Selva 74’).

Àrbitre: Manrique-Tomas. T.G. Sala, Pau, Vicente / Apha, Jaume, Joval.

Aquesta temporada les Lloredes s’ha convertit en un camp complicat pels primers classificats de la taula. Desprès de que el líder Mollerussa nomes va poder esgarrapar un punt, el tercer classificat Linyola va córrer la mateixa sort. Pels ganxos ha estat un puntet d’or, que sumat a la bona dinàmica de les darreres cinc jornades on només hem perdut davant un Térmens que no va merèixer emportar-se els tres punts cap a casa seva, afrontarem optimistes els tres propers partits decisius, dos a fora davant dos rivals directes i a les Lloredes davant un Alcarràs que encara no ha dit la darrera paraula en la lluita per l’ascens.

L’empat davant el Linyola encara te mes mèrit desprès de les importants baixes al titular de jugadors com Robert, Oscar i Casanova. Bons minuts de les noves incorporacions hivernals Ronaldo i Elio i del recuperat David que ens han d’ajudar a donar un sal qualitatiu en el tram final de campionat. Un altre dels punts a destacar es que sembla que hem tancat l’hemorràgia defensiva i per segona jornada consecutiva hem passat el ferrollat tancant la porta a zero.

El partit va ser un partit lleig, amb un terreny de joc pesat per la neu i les pluges dels darrers dies. Molt poc futbol, amb escasses ocasions de gol tant en una porteria com en l’altra, amb dos porters que van ser dos espectadors mes. Amb una graderia on hi havia els incondicionals i poqueta cosa mes ja que el partit coincidia amb un Barça-Atletico decisiu. El Linyola va deixar escapar l’oportunitat de posar setge a un Tàrrega que va caure a Solsona i la veritat que va decebre pel poc futbol que va mostrar durant els 93 minuts de partit, no va fer tres passades seguides, abusant del joc directe buscant a Apha anul·lat pels seus marcadors. Poques ocasions a destacar, la mes clara pels visitants als 8 minuts de partit als peus de Barbero, que tot sol davant Ribó la va rematar a fora. Pels ganxos les dos per Pau, la primera al darrer minut del primer temps en un llançament de falta que va refusar un insegur Marcel i la segona als primers minuts de la represa, en una bona assistència de Ronaldo que el 10 local va xutar a fora. Poca continuïtat en el joc i tant uns com els altres nomes xafaven area a pilota aturada. Resultat just que permet a l’Organyà seguir sumant i afrontar el proper partit a Vallfogona amb un coixí de set punts davant del nostre rival.