JORNADA 18                                     22/01/2017                        15.45 h.                Municipal les Lloredes

Organyà: Marc, Sala, Paulo, Marcos (Xixo 66’), Fortó, Pau, Casanoves, Edgar (Quim 66’), Oscar, David i Pallarés (Robert 55’).

Borges: Xammar, Quini, Pele, Arnau, Contreras, Paco, Valero, Florensa (Santos 75’), Joel (Nano 87’), Monty i Figo.

Arbitre: Calin. T.G. Sala, Paulo, Casanova, Edgar / Pele, Paco, Monty.

Gols: 0-1 Figo 54 p.’, 0-2 Pele 83’ p.

16265535_1414004958640774_184390421755968645_nComencem la segona volta del campionat amb l’ objectiu d’aconseguir com a mínim els mateix punts que a la primera volta que ens durà a la permanència. Davant tenim el campió d’hivern que en la jornada inaugural del campionat ja ens va endossar una maneta. Es un partit que no es de la nostra lliga, però havia de servir per netejar la mala imatge que vam donar fa vuit dies davant l’Albi.

Vam sortir amb dos baixes significatives al titular, dos puntals com son Santi i Robert no podien ser de la partida, el primer al caure lesionat en el darrer entrenament i Robert per motius laborals no es va poder incorporar al joc fins a la segona part.

El Borges va demostrar des del xiulet inicial per que es el líder del campionat i que en l’any del seu centenari vol aconseguir l’anelat ascens que persegueix en les darreres temporades. Del minut 1 al 93 es va fer amo i senyor de la pilota. L’Organyà defensivament va millorar ostensiblement respecte el darrer partit i va defensar-se amb seguretat. Poques ocasions en el primer acte, tot i els nombrosos llançaments de corner servits pels Borjuts on s’incorporaven les dos torres Arnau i Pele, però van ser ben subjectats pels nostres. L’únic llançament entre pals dels primers 45 minuts, va ser una rematada en un corner de Pele que Busquets va refusar per sobre el travesser en una bona intervenció.

16195347_1413998395308097_4535379079573235439_nEn la segona part no va canviar ni la tònica, ni la ginebra. Els visitants seguien remenant la perdiu i nosaltres a veure-les venir. Al 54’ primer dels dos penals que acabarien decantant la balança. Molt discutit per la parròquia local, una pilota que toca a l’ombro del defensor Marcos, l’àrbitre el converteix en llançament des dels 11 metres, on Figo no desaprofita per fer pujar el primer de la tarda al marcador. Tot i l’entrada de Robert, intentem tenir mes pilota però som incapaços de trepitjar l’àrea de Xammar, que es converteix en un espectador mes. Joel en llançament de falta fa tornar lluir a Busquets al 66’. Dos minuts mes tard, una centrada de Pau que s’enverina i passa a un parell de pams de l’escaire dret del marc visitant es converteix en l’aproximació mes destacada dels nostres. El partit queda tancat al 83, on Casanoves es precipita a l’entregar un servei de falta favorable a un rival, que monta una contra amb dos passades l’esfèric arriba a Figo que es objecte d’ 11 metres. Pele marca el seu primer gol del campionat fent pujar el definitiu 0 a 2.