C.F.ORGANYÀ 0 – C.AT. CASTELLSERÀ 3

JORNADA 5 (Partit ajornat)                        01/11/2017         12.30 h.                Municipal Les Lloredes

Organyà: Busquets, Sala, Paulo (Semino 70’), Marcos, Santi, Pau, Edgar (Maco 83’), Casanova, Oscar, Albert (Vicente 54’) i David (Jordi 73’).

Castellserà: Carné, Angla, Pampols (Polo 70’), Folguera, Prat, Priego, Estrada (Castellà 58’), Salvadó, Sala, Pros i Jose.

Àrbitre: Salse-Carrera. T.G. Edgar, Paulo, Vicente.

Gols: 0-1 Sala 4’, 0-2 Sala 26’, 0-3 Sala 73’.

Dimecres de tot Sants, i com a dia festiu, hem jugat el partit ajornat amb el Castellserà, corresponent a la jornada 5 del passat 1 d’Octubre, dia del Referèndum.

Partit a més en jornada al matí, cosa que per experiència no se’ns dona gens bé.

El partit comença ja malament quan en el minut 4, el jugador de referència de l’ equip visitant en Joan Sala, aprofita una errada de la defensa ganxa, per controlar l’esfèrica i davant de Busquets li fa passar per sobre picant-la per fer-la introduir al fons de la porteria.

Al minut 26, segon gol de Sala, i en una jugada enrevessada, de la participació de varis jugadors, Joan Sala es tira a terra molt a prop del pal esquerra que defensava Busquets, amb prou força per aixecar-la i introduir la pilota dins.

L’Organyà semblava que tenia més control de partit però les poques arribades a la porteria del Castellserà, no arribava a donar el seus fruits.

Comença la segona part amb un bon xut d’Edgar que el porter visitant, David Carné atura amb seguretat.

El Castellserà amb el partit controlat amb el marcador, anava jugant còmode, sense tenir cap pressa.

Minut 73, culmina el “Hat trick”, de Joan Sala, que s’escapa sol de la defensa blanc-i-blava i encara a Busquets en la seva sortida i picant-la altra cop el supera, i sentenciant així tot solet el partit.

L’Organyà ha tingut més ocasions però amb les bones intervencions de David Carné, i alguna pilota al pal, no hem pogut inaugurar el nostre marcador. Era d’aquells dies que penses que ni allargant mitja hora més marcaríem, tant es així que en el minut 90, el nostre Marc Semino, davant de porteria i molt a prop de la línia de gol, xuta la pilota amb tanta força que l’envia a fora…..es que ni així.

Que hem podem treure d’aquest partit?

Prou partits al matí, i que ens queda treballar més encara, per començar pujar posicions, o la lliga tot i tenir una bona plantilla, se’ns comença a fer costa amunt.