JORNADA 34                     28/05/2017                        18.00 h.                               Municipal de l’Albi

L’Albi: Argilés, Jaouad, Gibert (Pol 59’), Younes (Aziz 76’), Guasch, Albert, Raul, Pijuan, Ballart (Ballart 67’), Cucu (Ciurana 67’) i Pop

Organyà: Ribó, Marcos, Fortó, Robert, Edgar, Casanova, Oscar, Vicente, Busquets, Maco i Albert.

Àrbitre: Barta-Calin.

Gols: 1-0 Pop 27’, 2-0 Pop 36’ , 3-0 Guasch 59’ , 3-1 Vicente 70’, 3-2 Casanova 81’, 4-2 Albert 87’.

Darrer partit de la temporada, amb la feina feta i amb la tranquil·litat d’haver aconseguit l’objectiu per poder anar a disputar un partit de tràmit. I sort ni va bé, perquè anàvem sota mínims i per poder explicar el que va passar al camp, no ho podria fer ja que els canvis i la gent que érem no s’entendria. Dissabte teníem convocatòria per a 10 jugadors amb dos porters i un Maco que s’incorporaria a l’inici de la segona part. No érem més. Sala, Pallarès, Pau, David no hi podien ser i per diferents motius Santi i Paulo estaven lesionats , Xavi Vicente, era obvi que després de la pèrdua d’un familiar tant proper, no vingués. A mitja tarda ens informe Xixo que no vendria per un imprevist. Faig aquest apunt, perquè al veure que érem nou per sortir al camp l’equip va fer pinya i Maco va fer l’esforç de venir un quart d’hora abans de començar el partit, el Xavi Vicente ens va dir que comptéssim amb ell, que vendria i els lesionats que si fes falta haguessin sortit al camp, van baixar quan sabien que no podien jugar,es per això que vàrem comença amb un 11 poc habitual amb Maco i Busquets en punta i a la segona part Ribó jugar també com ha jugador. Santi i Paulo és mantingueren a la banqueta i els onze de camp van sortir a competir amb un Albi, que li va anar just de no acabar amb un merescut empat a 3. Això és un equip, una pinya i un orgull per el nostre club.

Abans de començar el partit van fer un emotiu minut de silenci, per Emili Vicente familiar proper del nostre jugador Xavi Vicente, que tot i el mal tràngol, estava al camp amb la nostra equipació. Feia calor al camp de l’Albi però teníem que jugar pràcticament tot el partit els mateixos jugadors, minut 6 bona intervenció de Ribó que treu a prop de l’escaire un fort Xut d’ Albert. Al 15’ Robert a prop de la línia de corner treu un bon centrada a l’àrea que pot refusa el porter i va a parar a peus d’Edgar que xuta, però la defensa acaba treien el perill de la seva àrea. Arribem quasi a la mitja hora quan de corner Pop aprofita la seva alçada i colpeja amb el cap fent passar la pilota lluny de l’abast de Ribó i entra la pilota fins el fons de la xarxa.1-0 Tot just deu minut mes tard jugada calcada a l’anterior, també de corner i aquesta vegada Pop remata amb força, i Ribó no pot fer res per aturar l’esfèrica. 2-0. Al 37’ el perillós Cucu, engalta una pilota que anava a l’escaire de la porteria quan Ribó amb una mà, la treu per evitar el tercer. Acaba la primera part, i tal com he esmentat abans, fem el canvi de Busquets que al no estar habituat a córrer els quaranta-cinc minuts, pactaren amb Ribó canviar-se els papers.

I amb el debut de Ribó com a jugador de camp comença la segona part, amb una bona passada de Robert per alt que Maco impacta la pilota amb el cap i passa per sobre de porteria. Altra vegada en una pilota parada picada de corner, remata de cap aquesta vegada Guasch i supera a Busquets fent pujar el 3-0. Minut 67, Busquets es llueix amb una bona parada, després de un fort xut de Younes. Quan semblava que hi hauria un marcador d’escàndol, l’Organyà reacciona en una fort xut de Casanova que refusa en primera instancia el porter Argilés, però va a parar a Xavi Vicente que remata i inaugura el marcador per els ganxos.3-1. Tot seguit celebra el gol d’una manera peculiar, agenollant-se i donant un peto a la gespa. Tots sabem per qui anava. Ja en el 81 bona jugada de Robert que xuta al porter i aquest tant sols pot refusar fins quasi a mig camp que tal com venia Xavi Casanova engalta la pilota, i directe a barraca..golàs de Casanova golàs!!.3-2. I quan llitavem per l’empat i semblava que podíem treure un puntet del camp blau-grana, en una jugada a tres minuts del final, li cau a Busquets que no fa un bon control, se li escapa i a prop d’ell hi havia Albert que se n’aprofita i xuta a plaer al fons de porteria, sentenciant el partit amb el 4-2 final.

Poc després acaba el partit i la temporada 2016/17 amb la tranquil·litat que s’havia fet la feina quan tocava i estalviant-se de patir per guanyar o dependre d’altres equips.

Últim partit de Toni Menchón amb nosaltres, després de acceptar entrenar a un Primera catalana i l’equip de la seva ciutat Balaguer. Molta sort Toni i agraïts per aquesta temporada que quedarà se’ns dubte a les estadístiques del quasi 100 anys del nostre club per haver aconseguit trencar-ne més d’una. La nostra Junta en canvi ja hem començat a preparar les renovacions per la temporada del Centenari i la confirmació del nou entrenador que serà en Pau Prior Martínez. Molta Sort Pau!