C.F.J.MOLLERUSSA 4 – C.F.ORGANYÀ 0

1 JORNADA 30                     29/04/2018                        17.30                                    Municipal Mollerussa

Mollerussa: Adri, Prats (Aleix 62’), Serret, Tapies (Igna 73’), Edgar, Eric, Ricki, Pollo, Oriol (Claret 73’), Grau i Delgado.

Organyà: Ribó, Sala, Marcos, Santi, Fortó, Pau, Ronaldo, Casanova, Oscar, Jordi i David (Marc 80’).

Àrbitre: Zucar-Gonzalez. T.G. Tapies / Santi, Fortó

Gols: 1-0 Pollo 2’, 2-0 Grau 32’, 3-0 68’, 4-0 Eric 73’.

Excessiu càstig per un Organyà valent que va plantar cara i va jugar de tu a tu al líder invicte de la 2a Catalana. Tot i la manca d’efectius, l’Organyà va ser un equip valent de principi a fi. El Mollerussa es va avançar al primer minut a través de Pollo, en un gol molt protestat per una mes que possible posició irregular. A partit d’aquí, l’Organyà va fer una primera part millor que la del líder. De nou però, el Mollerussa aprofitava una errada defensiva per castigar amb el 2-0 a la mitja hora. L’Organyà va continuar amb una pressió avançada, gens aculat i enllaçant estones de bon futbol. A la represa, l’Organyà va sortir amb la mateixa idea però aquest cop si podem dir que les forces van minvar i van passar factura als ganxos. Pollo a pilota aturada posava el 3-0 i Eric sentenciava amb el 4-0 a menys de 10 minuts pel final. Continuem a 5 punts del descens, distància que depent de nosaltres mateixos si volem mantindre la categoria en els últims 4 partits restants.