JORNADA 26 (Ajornat)                 20/04/2018                        22.00 h.                Municipal Bellpuig

Bellpuig: Bové, Llobera (Bryan 75’), Pacheco (Viles 69’), David, Salla, Thierno (Giné 46’), Eric, Badar, Ivan , Dalgui i Adrian.

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Robert, Pau (Ronaldo 72’), Casanova (Jordi 89’), Oscar i Albert (Elio 67’).

Àrbitre: Paris-Llovera. T.G. Adrian, Badar, Llobera / Elio. T.V. Viles 85’.

Gols: 0-1 Llobera p.p. 1’, 1-1 Llobera 27’, 1-2 Santi 68’, 1-3 Casanova 83’.

Ens desplacem un divendres a hores intempestives, 10 nit, per a jugar-nos el mantenir-nos a la categoria al camp del màxim rival que es el Bellpuig. A hores d’ara tots som conscients que la tercera plaça per la cua implica el descens, per la trajectòria que te l’aliat a Primera catalana, que està en caiguda lliure……

Comença el partit, i es calca el partit d’Artesa, minut 1 altra vegada, internada per la banda de Xavier Casanova que al voler fer la centrada cap al punt de penal, toca al cos de Llobera que amb la força que anava se l’introdueix dins la seva porteria fent pujar el 0-1.

L’equip ganxo va gaudir durant els primers 25 minuts del domini total, amb poques arribades del equip local, fins que al minut 27, el propi Llobera, s’aprofita de un mal control de Ribó que acaba a parar als seus peus, marcant així el seu segon gol, aquest cop a la porteria ganxa.

Cap el minut 34, una jugada perillosa d’ Eric que encara a Ribó i l’ afusella fent una de les millors parades de la temporada.

A la jugada següent, Robert entra amb velocitat dins l’àrea i Pacheco no dubta en entrar-li fort, que cau amb certa exageració i l’ àrbitre no ens dona un mes que possible penal.

Abans de finalitzar la primera part, bona internada d’Oscar, que li passa a Pau, i fa lluir al porter local Bové.

Comença una segona part de tanteig, en aquest moments era més igualat el partit fins arribar al minut 66 després d’una falta picada per Casanova, el refús li va a parar a peus de Santi, que molt centrat de la porteria, connecta un xut a ras de terra que anava molt enganxat al pal dret que defensava el porter del Bellpuig, i cap a dins altre cop.

Deu minuts més tard la sentència quan li arriba a l’ escaire de l’àrea gran una pilota a Casanova i tal com ve l’engalta de tal manera que el porter no la veu ni a passar.

A partir d’aquest gol, el joc es va endurir, i va haver força entrades dures per part de l’ equip local, com provocacions que l’ àrbitre no va saber tallar. La duresa no anava a menys que en una entrada forta a Elio, el nostre jugador se li va encarar a Viles, i ell li posar la mà dins la seva boca i li gira el cap, mentre es desplomar el jugador ganxo. Això li costa l’expulsió a Viles.. Que deixar el seu equip amb inferioritat.

Final del partit, alegria desbordada, a poques hores de l’ inici dels actes del Centenari i amb la tranquil·litat de deixar la tercera plaça cap a tercera a 8 punts.