JORNADA 12                     20/11/2016                        16.00 h.                               Municipal Castellserà

Castellserà: Cercos, Prat, Folguera, Arrufat, Oscar (Castellà 86’), Eroles, Piqué (Alsina 16’)(Arnau 57’), Pampols, Anglarill, Pros i Sala.

Organyà: Ribó, Sala, Paulo, Marcos (Edgar 46’), Santi, Fortó (Cristian 76’), Robert, Pau, Casanova (Maco 68’), Oscar i Pallarés.

Arbitre: Mujal-Benet. T.G. Arnau, Arrufat/ Paulo, Pau.

Gols: 1-0 Alsina 20, 2-0 Eroles 65’, 3-0 Arnau 72’, 3-1 Pallarés 78’, 3-2 Maco 88’.

img-20161121-wa0004Després de dues victòries consecutives, anem al camp d’un recent ascendit. Un Castellserà que a l’estrenar categoria li costa remuntar posicions ja que està en la zona baixa de la classificació.  A priori camp assequible per poder encadenar una tercera victòria.

Per tant sortida fulminant de l’Organyà que quan encara no havíem traspassat el primer minut, Pallarés roba una pilota en camp local i es planta xafant l’àrea gran i xuta molt ajustat al pal esquerre de la porteria de Cercós. Tot seguit replica de Sala, jugador ràpid i amb talent, i que en un control de pilota a prop d’àrea ganxa, es gira en si mateix i pica l’esfèrica que es perd per poc  de la porteria de Ribó.

Poc després Pallarés, recull una pilota rebutjada molt a prop seu per la defensa de l’equip de l’Urgell i entra dins l’àrea, eleva la pilota per damunt del porter local enviant-la al fons de la xarxa, el linier aixeca el banderí marcant un fora de joc sorprenent.

En el 13’, un altra vegada el perillós Sala fa lluir a Ribó amb un fort xut que el nostre porter rebutja. Poc després de sortir de la banqueta Pau Alsina, controla una pilota,  encara a Ribó i remata en un xut fluix però ben col·locat que entre molt a prop del pal dret fins la xarxa de la porteria ganxa. Aquest si que val, 1-0.

Un Castellserà que amb vent a favor al marcador és començar a trobar-se còmode al camp, de tal manera que en el 28’, pilota que li arriba a mitja alçada a Sala que eleva el cos d’esquena a porteria i xuta en forma de “Xilena”, que passa per damunt de Ribó.

img-20161121-wa0000Ja en les acaballes de la primera part minut 42, jugada polèmica quan Robert entre dins l’àrea i Prosl’ impacta una forta puntada de peu al turmell que es va poder sentir però que no el va fer caure, segueix jugada fins al fons de la línia molt a prop de la porteria i al no tenir prou angle per xutar a porteria passa la pilota cap enrere i el mateix Pros es llença a terra i la pilota impacta en el seu braç dins l’àrea,l’àrbitre tot i haver reconegut que ho havia vist, ho va donar com a fet involuntari.

Una vegada ben començada la segona part minut 61, la pilota cau a peus de Pros, no encerta a rematar-la, finalment la nostra defensa pot rebutja-la.

Al 64’, corner que pica l’equip local i s’eleva be Eroles que en un bon cop de cap fa entra la pilota dins la nostra porteria.2-0

L’Organyà comença a donar símptomes de millora quan en dues jugades seguides la primera de Pau que es regateja a tres rivals i encara porteria, el seu xut l’expulsa el porter i en un intent de treure la pilota de sobre cau a Edgar, que xuta per damunt del travesser de Cercós. Abans d’arribar a la mitja hora de joc de la segona, intent de rebuig del nostre Sala que en mala fortuna para als peus d’ Arnau que en un primer control xuta l’esfèrica i des de fora de l’àrea va al mig de l’escaire de la porteria de Ribó. Golàs, per treure’ns el barret ! 3-0.

Als 75’, una jugada enredada a prop de la porteria local, es aprofitada entre espentes i rodolons per Pallarés per  fer pujar el primer gol ganxo. 3-1. Quatre minuts mes tard, Santi pentina un corner i el seu remat llepa el pal de la porta de Cercos.

A dos minuts de les acaballes , una grata sorpresa quan feia poc que havia debutat amb nosaltres un dels últims fitxatges el nostre Piragüista “El Maco o Maquinho”, com li diuen els companys, s’eleva al picar un corner i amb el cap impacta la pilota que fa entrar ben col·locada al fons de la xarxa.3-2.

Encara que el Castellserà havia tingut una avantatge de tres gols a favor, la gent estava molt nerviosa perquè veien que la remuntada era més que possible. Els locals estaven aculats i l’Organyà en tenia una i un altra per poder empatar Tot i els canvis i pèrdues de temps del Castellserà, l’àrbitre del partit interpretar que en dos minuts ja n’hi havia prou de temps afegit.

No va ser molt superior l’equip local al nostre, tot i la desavantatge al marcador, valoro molt la reacció de l’ Organyà que en cap moment va donar el partit per perdut. Però una vegada més  tornàvem cap a casa amb aquella cosa que et queda que per diferents circumstancies no vàrem poder rascar cap puntet d’un equip de la zona baixa i que a hores d’ara se’ns col·loca a un punt nostre. Mal regust de boca.