AQUEST DIUMENGE, COMENÇA LA LLIGA 2020/21

L’ Èxit de la temporada passada ens porta a jugar altra vegada a Segona Catalana i aquesta aixeca el “teló” aquest cap de setmana. No serà una lliga igual com les que hem viscut sempre, ara condicionats encara per la pandèmia, haurem de tenir en compte en tot moment les mesures sanitàries oportunes i a més una reestructuració del grup 5, que hi haurà 20 equips, en dos Subgrups de 10 que disputaran fins al 14 de febrer la primera fase. (rectificació del reglament) els quatre primers de cada subgrup, s’asseguraran la permanència i optaran a pujar de categoria contra els quatre primers de l’altre subgrup. De la mateixa manera els sis darrers hauran de disputar-se la permanència també amb els darrers del altre subgrup. Nosaltres estarem al GRUP B.

Club de Futbol ORGANYÀ temporada 2020/21.

GRUP A : ALPICAT,  SPORTING DE PINYANA,  TORREFARRERA,  JUNEDA,  ALBI,   TERMENS,  BALÀFIA,  LLEIDA ESPORTIU B,  SUDANELL  I  PARDINYES.

GRUP B : ORGANYÀ,  BELLPUIG,  ARTESA DE SEGRE,  ANGULÀRIA,  BALAGUER, GUISSONA,  LINYOLA,  CERVERA,  CASTELLSERÀ  I  PALAU D’ANGLESOLA.

  PROPER RIVAL

diumenge , 4 Octubre a les 17:00 h. 

El C.E. CERVERA, serà l’equip que iniciarem a casa nostra la lliga, un equip que la temporada passada quan a mitjans de març es va aturà la lliga estava en una tretzena posició de divuit equips, cosa que no es normal per l’equip de la Segarra, on a casa seva es un rival molt difícil, però la temporada passada no li va anar massa bé. Aquesta temporada es una incògnita, però de ben segur que portaran un equip que no ens ho posarà gens fàcil. 

El fet de començar a les lloredes es important per poder començar en bon peu aquest campionat, en una lliga de 10 equips, no ens podem permetre el luxe de deixar escapar gaires punts a casa. 

Socis, aficionats us esperem al camp !!!