Amb onze donant la cara!

ALPICAT  6 – ORGANYÀ  0

ALPICAT.- Ricart, Alcalà (Sedeño 66’), Kelly,  Alfageme, Pulido (Rodríguez 58’), Gracia Casaus, Gomà (Gracia Fuentes 58’), Benseny, Borda, Oubihi (Lluís 66’), Marsà (Ogando 66’).

ORGANYÀ.- Ribó, Paulo, Marcos, Casanova, Robert, Raya, Ronaldo, Édgar, Busquets, Galimany i Ferreiro.

GOLS: 1-0 Borda min.20, 2-0 Oubihi min. 30, 3-0 Gracia Casaus min. 38, 4-0 Gracia Casaus min. 49, 5-0 Borda min.58, 6-0 Oubihi min. 62.

ÀRBITRE: Olmo Díaz.

TARGETES: per ALPICAT: Pulido, Alfageme i Rodríguez T.GROGA. per ORGANYÀ: Casanova i Paulo T.GROGA. Marcos DOBLE T.GROGA.

Tot i aquest escandalós resultat, van sortir onze jugadors a donar la cara pel seu club sabent que no tenien canvis per fer i amb l’agreujant que des del minut 55 Marcos va ser expulsat per doble amonestació.

Partit a casa d’un recent descendit a la categoria, i que ronda per la zona mitja-baixa de la classificació, però amb banqueta suficient per poder fer cinc canvis, i això es nota en qualsevol equip.

En aquest partit ens trobàvem amb sis jugadors que no hi podien ser. Uns per sanció, Sandro i Santi, altres per lesió Fortó, Costi, i Pol i Sala, per indisposició.

El Club agraeix el detall que va tenir el nostre jugador i un dels capitans, XAVI CASANOVA a assistir al partit quan, en aquell mateix dia se li havia mort la seva àvia, i també sabia la situació en que es trobava l’equip. Aquest gest diu molt del compromís que té amb els seus companys de club.

En una plantilla de 17 jugadors, no podem trobar-nos amb aquesta situació que és dura i feixuga per tots els components de l’equip. Tant pels jugadors com també  pels entrenadors que no poden exposar el que es treballa en cada entrenament, al no tenir disponibilitat de jugadors.

És per això que el Club farà l’esforç ara que comença la segona volta de portar dos jugadors argentins.

En Hedraldo Santiago Gauna té el tràmits fets des de la setmana passada i estem esperant, en aquesta el trànsfer per poder jugar diumenge vinent.

L’Altre en Matias N. Vaamonde, havia d’estar entre nosaltres, però per motius familiars arriba aquest dijous del seu país. Esperem que en breu podrem tenir-lo entre nosaltres.

Dos jugadors amb experiència que poden portar estabilitat en aquesta segona volta que comencem el proper diumenge.