PROPER RIVAL

 

 El Bellcairenc, ens visita a les lloredes, un equip que de dinou partits, n’ha guanyat sis. Per tant ocupa una de les darreres places de la classificació. Concretament la quinzena plaça amb vint punts. I darrera seu te dos equips amb dinou punts, Torà i Vallfogona. Ara mateix esta lluitant per sortir d’aquesta zona perillosa per el descens de categoria. On La Fuliola com a cué, i amb tant sols sis punts, ho te molt difícil per remuntar  aquesta situació.

L’equip de la noguera, va sorprendre guanyant a casa al Agramunt per 3-1, en aquesta darrera jornada,  quan l’equip de la població del Turró es un dels favorits per lluitar per l’ascens. Ja que amb trenta-sis punts ocupa una quarta posició.

L’ Organyà, en canvi a casa no ha perdut cap partit, i després de la jornada passada seguim més líders ja que els resultats, ens han beneficiat i ara ens hem distanciat del Ponts segon classificat en quatre punts. No aconseguir els tres punts a casa seria, més que una sorpresa. Però el partit s’ha de jugar i no podem badar. I més vist com aquest equip pot guanyar, i bé, a un Agramunt.

El partit es jugarà al Municipal d’Organyà aquest diumenge dia 9 de febrer a les 16.00 hores corresponent a la jornada 20 del grup 14 de laTercera Catalana. ( Comentari : Pere Roy ).

Us hi esperem a tots! no hi falteu….