ENS VISITA, EL LÍDER !

PROPER RIVAL

L’ Equip de Pau Prior, ens visita diumenge, l’Artesa de Segre, equip “veí”, líder indiscutible de la categoria, on ha fet una temporada impecable i que juntament amb l’ Alcarràs, son el màxims favorits a assolir l’ ascens. I es planta a Organyà a manca de nou partits aconseguir una fita impensable segurament a inici de temporada. La bona plantilla dels de la franja blanca, i l’experiència d’un equip més que consolidad a la categoria, fa que els hi tinguem molt de respecte a les Lloredes.

Tot i que aquest diumenge inesperadament va perdre a casa seva, contra l’Alpicat en un ajustat 1 a 2, que fa encara més perillós, perquè no se els hi escapi, aquest gran objectiu.

La arribada del primer classificat, ens agafa amb un segon partit consecutiu a casa, on l’equip ganxo, diumenge passat va deixar molt bones sensacions després de remuntar un partit que se’ns va posar en contra i acabarem, marcant cinc gols, que varen fer gaudir d’un bon partit, a tots els socis i afició blanc i blava.

Si no us ho voleu perdre, us esperem aquest diumenge a les 17h. per donar la campanada i eludir d’una vegada la zona menys agraïda de la classificació. Estem convençuts que es podrà veure un gran partit. No hi falteu!