C.F.LINYOLA 0 – C.F.ORGANYÀ 0

JORNADA 2                        13/09/2015                        17.00 h.                               Municipal de Linyola

Linyola: Pau, Cortes, Aitor, Mestres, Jareño (Llauradó 52’), Apha, Nando, Marti (Muñoz 67’), Joval (Farré 72’), Gamero i Barbero (Torrades 57’).

Organyà: Ribó, Marcos, Molins, Oriol (Pau 46’), Toni Sort, Casanova, Xixo (Jose Luis 67’), Oscar, Toti, Bentanachs (Paulo 56’) i Fité (Edgar 82’).

Arbitre: Granados-Esteve. T.V. Apha 25’. T.G. Pau, Cortes, Jareño, Barbero, Gamero / Casanova, Bentanachs.

Sortir vius de Linyola, en el sentit mes literal de la paraula, era l’objectiu…i vam saldar el primer desplaçament de la temporada amb molts cops i morats però vius, a sobre i per primer cop en els darrers anys, tancant la porteria a zero i sumant un meritori empat.

El mister ganxo coneix be l’equip del seu poble, no en va l’any passat l’havia vist jugar a casa la majoria de partits, i per tant prepara l’equip per 90 minuts intensos.

12011134_988155894559018_8911640159918751119_n

Primers 25 minuts de domini clar visitant però sense ocasions per cap bàndol, nomes Apha i Gamero inquieten per part local a la defensa ganxa, però per enèsima vegada a la seva curta carrera una anada de pilota de Apha que pataleja a Casanova sense pilota li suposa la vermella directa. Repetició de la setmana anterior però papers canviats, 60 minuts pel davant jugant amb un home mes. Però el Linyola posa en practica el que mes li agrada i millor sap fer, autobús i contraatacs que obliguen a Toti, Marcos i Santi a realitzar un partit de llibre en la col·locació. Quan el 45 ja queia a sobre la ocasió del partit, Casanova vol adornar el gol des del punt de penal i en lloc d’afusellar el porter local li vol colar una vaselina innocent que marxa fregant el pal dret.

A la mitja part, el mister ganxo no es torna boig i ordena mantenir defensa de 4, objectiu porteria a zero confiant que els Fiti, Pau i companyia la tindrien…però aquesta no arriba,l’àrea del Linyola sembla Berlin als 70, un mur infranquejable que anul·la les opcions dels 3 punts avui. Per contra, els locals per poc no aprofiten l’única ocasió en tot el partit i en una falta lateral la pengen al segon pal i el veterà Lavin remata a les mans de Ribó.

Res mes per explicar, empat sense gols i el millor pels ganxos, mantenir a zero la porteria, els gols ja arribaran amb la pólvora que tenim a dalt però al darrere hem d’agafar la consistència que no teníem l’any passat. Diumenge que ve les Lloredes estaran de gala rebent a l’històric Tàrrega, vinguts a menys en els darrers anys però amb la força del club com a escut, bon estímul per sumar la primera victòria, recuperem tota l’artilleria i Fran per primer cop haurà de fer convocatòria! Som-hi ganxos!