U.E.GUISSONA 1 – C.F.ORGANYÀ 1

JORNADA 33        20/05/2018        18.00 h.          Municipal Guissona

Guissona: Albert, Edgar (Alex 84’), Silviu, Jofre, Condal (Houssam 84’), Iuli (Majoral 64’), Calafell (Vilardell 17’), Joel, Cuadros, Parra i Jawal (Oscar 73’).

Organyà: Ribó (Marc), Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Robert (Albert 64’), Ronaldo, Pau, Jordi, Oscar i Casanova.

Àrbitre: Salse-Carrera. T.G. Edgar,Houssam / Jordi.

Gols: 1-0 Condal 76’, 1-1 Pau 81’.

Últim desplaçament de la temporada, a Guissona. Partit de tràmit, que al no jugant-se res feia pensar que seria un partit lent i avorrir, i va ser les antípodes de tot això….. Tots dos equips varen anar per els tres punts, amb molta igualtat, tot i que i va haver una part per a cadascú. L’equip local va disposar de tres jugades molt clares on els davanters es plantaren sols davant de Ribó, que va estar molt encertat, ho va treure tot, a boca de canó, podria dir el millor partit del urgellenc. En la segona part va entrar Busquets en el seu lloc i també va està molt encertat, en una segona part que va estar més dominada per l’equip ganxo, jugant amb seguretat, trenat jugades d’un costat a l’altre de camp. Tot i així en una jugada que la defensa ganxa no va saber defensar, la pilota va acabar a peus de Condal que tot i caient va aconseguir col·locar una pilota a l’arrel del pal dret que defensava Busquets, i cap a la xarxa, minut 76 i es posava el partit costa amunt. Però l’equip blanc i blau, no va baixar el braços i cinc minuts més tard gran jugada de Xavi Casanova que s’esmuny d’un parell de jugadors, encara un tercer que li fa passar la pilota per sobre, i tal com cau xuta i el porter local Albert pot refusar, però l’esfèrica cau a peus de Pau Tripiana que tot sol i a porteria buida fa pujar l’empat al marcador.

Una vegada arribat al temps afegit, Pau tingué a les seves botes la victòria quan fa el mes difícil, marxa dels seus dos marcadors amb un tot sotil i es planta tot sol davant el porter, no està encertat en la definició i Albert envia la pilota a corner.

Final del partit, puntuem en un camp on nomes em pogut guanyar una vegada en vint visites, i amb la tranquil·litat de no tenir que mirar cap resultat, quan ja esta la feina feta.