Resultats del cap de setmana. 6 de novembre

BELLPUIG 1 – ORGANYÀ 7

Golejada espectacular davant del Bellpuig que ha de servir per agafar ànims després de les últimes derrotes. Tot ha anat de cara des del minut 1. Primera jugada del partit i penal a favor nostre, el xuta Xavi Casanova i gol. Al minut 9′ Llobera es fa un gol en pròpia porteria després d’una bona centrada lateral. Robert ha marcat el tercer al minut 30 i així s’arribava al descans. A la segona part el Bellpuig ha sortit una mica millor i amb les idees més clares, però Arturo ha marcat el quart en un xut des de fora l’àrea (minut 51). El local Keba ha marcat al minut 66, però els nostres han seguit atacant i amb gols de Robert (75′), Jordana (79′) i un altre en pròpia porta de Roger a l’últim minut, han posat aquest històric marcador.

Han jugat: Bryan, Paulo (Jordana 58′), Marcos (Acosta 73′), Pol Escales, Arturo, Robert, Jaume (Izai 58′), Casanova (Marco 76′), Ferreira (Vidal 58′), Àlex i Enric.

Pròxim partit: Diumenge 14 a les 15:30 davant el Cervera, a les Lloredes.

ORGANYÀ infantil 0 – ESCOLA DE FUTBOL TREMP 5

Els nostres infantils segueixen comptant els partits per derrotes, però s’ha de tenir en compte que els quatre partits que han jugat han estat davant d’equips que estan entre els cinc primers. Dissabte ens visitava l’Escola de Futbol de Tremp, líder amb ple de victòries i amb molts jugadors de segon any. El resultat va ser just, res a dir. Els trempolins van ser molt superiors, a la mitja part ja anàvem 0 a 3, tot i tenir el vent a favor. La segona part va ser igual que la primera i van caure dos gols més. Final 0 a 5 amb hat trick de Néstor, Jan i Nil (un cadascú).

Han jugat: Guillem, Jesús, Heyser, Jerson, Fares, Kalijatu, Yared, Jan, Joseph, Fabio, Albert, Pa Sule, David, Josep i Gustavo.

Pròxim partit: Diumenge 14 de novembre a les 11:00 a Balaguer davant el CF Balaguer B.

GARDENY 4 – ORGANYÀ aleví 6

Per altra banda els nostres alevins continuen donant-nos alegries i van amb pas ferm cap al campionat de lliga, amb permís dels de La Pobla de Segur que també han guanyat tots els partits. Dissabte a Lleida el partit no va ser gens fàcil, amb contínues alternatives al marcador. Comencem marcant nosaltres, Jordi al minut 3′, però els locals donen la volta al marcador i al minut 8 ja guanyaven 2-1 (gols de Razak). Només començar el segon quart, Oriol marca l’empat, 2 a 2 a la mitja part. El tercer quart comença amb un altre gol local de Jesús Daniel, però l’equip ganxo, dirigit pel Dani Roig des de la banqueta, capgira el marcador amb gols de Brayan (37′) i Pol (42′). Tot es decidia a l’últim quart. Només començar-lo Brayan marca el que semblava el gol definitiu, però encara patiríem fins el minut final, perquè Razak  marcava el 4 a 5 a 8 minuts del final. A l’últim minut Pol marcava el sisè i definitiu.

Han jugat: Suleyman, Isaac, Jordi, Marc, Pol, Ermengol, Oriol, Ainara, Joel i Brayan

Pròxim partit: Dissabte 13 de novembre a les 11 h a les Lloredes davant l’Escola la Noguera C.