Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 4 – JUNEDA 1

Jornada 5 del playoff. 30-4-2023

L’Organyà arribarà a l’última jornada amb possibilitats de mantenir la categoria. El primer que ha de passar és que el Térmens no guanyi, si perd, amb un empat a la Seu en tenim prou, si empata haurem de guanyar. Evidentment no serà fàcil, però aquesta temporada ja hem demostrat que als blaus els tenim presa la mida i a més a més sembla que el Juneda, tot i no jugar-se res, té moltes ganes de derrotar el Térmens per coses que han passat aquesta temporada i l’anterior. Haurem de confiar amb els nostres amics de les Garrigues.

La jornada va ser perfecta, victòria amb contundència, jugant molt bé i davant l’afició i derrota a l’últim minut del Térmens davant els nostres veïns i amics de la Seu. Només començar el partit ja vam tenir la primera bona ocasió quan el Maxi va rematar amb el cap a fora. El mateix Maxi va marcar el primer al minut 13 després de xutar des de la frontal de l’àrea una pilota que venia rebotada després d’un córner, un gol molt bonic. Els nostres continuaven atacant i al minut 36, el Casanova va centrar una falta, li va arribar a l’Iblo, aquest va assistir a l’Ivo i gol, 2 a 0. Amb aquest marcador es va arribar a la mitja part.

La segona va començar amb un gol de penal del Juneda quan portàvem 6 minuts, obra del Marcel, després ens posarien la por al cos amb un cop de cap al travesser. Van ser els minuts de més patiment. Però a falta d’un quart d’hora l’Àlex culminava una gran jugada col·lectiva i a l’últim minut, després del llençament d’un córner, l’Ivo repetia i feia el quart.

La gent de 40 anys en amunt, sobretot els del Barça, recordaran les lligues de Tenerife. Doncs diumenge que ve nosaltres som el Barça, el Térmens el Madrid i el Juneda el Tenerife. A veure si torna a passar. L’emoció està garantida.

Organyà: Pacho, Maxi (Ferreira 68′), Paulo, Marcos, Luka, Casanova (Perri 79′), Cristian, Aitor, Édgar, Ivo, Iblo (Àlex 59′).

Juneda: Cristian, Èric, Ivan, Pau (David López 68′), Marcel, Carles (Josep 68′), David Cusiné, Joel, Albert, Sergi, Gerard.

Gols: 1-0 Maxi 13′; 2-0 Ivo 36′; 2-1 Marcel de penal 51′; 3-1 Àlex 76′; 4-1 Ivo 89′.

Àrbitres: Martí Iturbe, Édgar Hurtado, Santiago Plana.

Resultats: Térmens – La Seu 1-2

Classificació: 1r La Seu 38; 2n Juneda 38; 3r Térmens 25; 4t Organyà 25.

Pròxim partit: diumenge 7 de maig a la Seu.

GARDENY 0 – ORGANYÀ infantils 8

Jornada 25. 29/4/2023

Quan falten cinc jornades per acabar la lliga l’Organyà supera de tres punts el Rialp i de cinc l’Atlètic Segre, després que aquest cap de setmana els ganxos superessin el Gardeny per 0 a 8 i Rialp i Atlètic Segre empatessin a un. Ara els nostres nens, no només depenen d’ells mateixos per guanyar la lliga sinó que es poden permetre una relliscada, cosa que no succeirà si els nois de l’Ignasi Solà surten cada partit amb la concentració i la intensitat amb que ho van fer dissabte a Lleida, en un camp assequible però on han patit alguns dels equips capdavanters. L’Organyà va sortir endollat, concentrat, amb la intensitat necessària per imposar la seva superioritat que es va reflectir clarament en el marcador a la primera part, 0-3 (Pol, Fabio, Pa Sule). La segona part va ser un calc de la primera. Els locals amb prou feines van xutar a porteria i l’Organyà no va afluixar, sòlid en defensa, sense cometre errors i buscant els espais exteriors que va permetre ampliar el forat amb cinc dianes més (Joseph, Fabio, Pa Sule, Jesús i Fabio).

Gardeny: Aitor, Jesús Daniel, Hamza, Eduard, Arnau, Razak, Youseff, Jhair Jharet, Jesús Narbona, Ismail, Zickroullah (titulars), Mohamed Amin, Ian, Izan.

Organyà: Josep, Heyser, Fares, Pa Sule, Fabio, Oriol, Pol, Ermengol, Joseph, Iker, Jan (titulars), Albert, Jesús, Aram, Brayan.

Gols: 0-1 Pol 4′; 0-2 Fabio 8′; 0-3 Pa Sule 19′; 0-4 Joseph 38′; 0-5 Fabio 48′; 0-6 Pa Sule 65′; 0-7 Jesús 67′; 0-8 Fabio 70′.

Àrbitre: Ayoub Bourkabi.

Targetes: Jhair Jharet (61′) / Brayan (41′).

Resultats: Balaguer – Balàfia 3-3; Pla d’Urgell – AEM 0-0; Rialp – At. Segre 1-1; Pont Ribagorça – Enfaf 5-0; Pobla de Segur – Garrigues 2-2; Bellpuig – Guissona 6-0; FIF Lleida – Agramunt 0-4.

Classificació: 1r Organyà 67; 2n Rialp 64; 3r At. Segre 62; 4t Bellpuig 53; 5è Pla d’Urgell 50; 6è Pont Ribagorça 48; 7è Agramunt 36; 8è AEM 34; 9è Pobla de Segur 28; 10è FIF Lleida 26; 11è Enfaf 22; 12è Gardeny 21; 13è Balaguer 20; 14è Guissona 18; 15è Balàfia 15; 16è Garrigues 8.

Pròxim partit: dissabte 6 de maig a les Lloredes amb l’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues.

Per altra banda aquest dissabte vam tenir a les Lloredes partits dels nostres alevins corresponent a la lliga Pirineus davant el Ciutat la Seu i el Pont de Suert.

Àngel, Ainara, Marc Boix, Marc París, Sadurní, Ayün, Jose, Joel, Bernat, Isaac i Genís.

I els benjamins també van jugar amb els nostres amics del Ciutat la Seu un amistós. Visca la nostra pedrera!

Arnau Serra, Pep Obiols, Anna Sala, Àlex Sala, Euden, Blau, Lur, Marcel, Noé, i Joel.