Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ infantils 5 – FIF LLEIDA 1

Jornada 20. 19/03/2023

Els infantils van guanyar i continuen primers (empatats a punts amb el Rialp), però el partit no va començar gaire bé, ja que els lleidatans s’avançaven al marcador en el minut 1. Però l’Organyà es va treure la son de les orelles i al quart d’hora el Jesús feia un gran gol de vaselina. Al 19′ Fabio rematava amb el cap al fons de la xarxa. Al 28′ una altra vegada el Fabio culminava una gran assitència del Jesús. Al 34′ Fabio feia el seu tercer gol i el quart de l’equip que sentenciava el partit. La segona part va ser més ensopida i tan sols vam poder gaudir d’un gol de Brayan al 53′.

Organyà: Albert, Heyser, Aram, Fares, Fabio, Oriol, Jesús, Ermengol, Jan, Joseph, Iker (titulars), Pa Sule, Pol, Josep, Gustavo, Brayan.

FIF Lleida: Daniel, Tingjie, Alexandru Mario, Gian Steven, Faris, Víctor Rafael, Elliot, Gabriel, Vincenzo, Abdou, Sergi (titulars), Enoch, Adam, Morad, Djibril, Eric.

Gols: 0-1 Faris 1′; 1-1 Jesús 15′; 2-1 Fabio 19′; 3-1 Fabio 28′; 4-1 Fabio 34′; 5-1 Brayan 53′.

Àrbitre: Andrei Cristian Sora.

Targetes: Joseph (40′).

Resultats: Pobla de Segur – Enfaf 5-2; Gardeny – Balaguer 3-1; AEM – Guissona 6-1; Rialp – Pla d’Urgell 3-0; Balàfia – Agramunt 2-4; At. Segre – Bellpuig 6-3; Garrigues – Pont Ribagorça 1-5.

Classificació: 1r Organyà 54; 2n Rialp 54; 3r At. Segre 49; 4t Pla d’Urgell 43; 5è Bellpuig 38; 6è Pont Ribagorça 37; 7è Agramunt 27; 8è AEM 27; 9è FIF Lleida 25; 10è Pobla de Segur 21; 11è Enfaf 19; 12è Gardeny 18; 13è Balaguer 16; 14è Balàfia 12; 15è Guissona 9; 16è Garrigues 7.

Pròxim partit: dissabte 25 de març al Pont de Suert.