Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 0 – ARTESA DE SEGRE 1

Jornada 16. 21/01/2023

Gran partit el vist a les Lloredes tot i el vent. L’Organyà arribava bastant mermat, amb només 11 jugadors de camp i 2 porters (en teníem tres de sancionats de l’últim partit). L’Artesa va demostrar perquè és el líder dominant bona part del partit, però amb poques ocasions clares, només un xut que entre el pal i el Pacho ens van salvar del gol. L’Organyà també va jugar molt bé i disposant d’alguna clara oportunitat, com una d’Iblo al minut 1 de la segona part. Però el que hauria estat un punt fantàstic i merescut va volar quan passaven uns quants minuts de l’hora, en un temps afegit exessiu ja que el partit no va tenir cap jugada polèmica, ni es va perdre temps en els canvis (l’Organyà només en va fer un). Gerro d’aigua freda que estant a 1ºC no va sentar gaire bé a l’afició. Bon debut del veneçolà Maxi.

Organyà: Pacho, Maxi, Paulo, Luka, Jordana, Robert, Cristian, Aitor (Youssef 82′). Édgar, Iblo, Dani.

Artesa de Segre: Sergi Utges, Gilbert, Guerau, Àlex (Eduard 89′), Girve, Jordi (Arnau 63′), Albert (Roger 63′), Xavier Ros (Xavier Durany 63′), Dídac, Josep (Francesc 70′), Sergi Galceran.

Gol: 0-1 Guerau 90+6

Àrbitres: Unai Guerrero, Nicolás Alonso, Ferran Royes.

Targetes: Dani (13′), Aitor (28′) / Jordi (54′), Nil Baró (entrenador 65′), Xavier Ros (89′).

Resultats: La Seu – Guissona 2-4; Castellserà – Linyola 0-1; Cervera – Palau d’Anglesola 3-1; Agramunt – Solsona 3-0.

Classificació: 1r Artesa de Segre 34; 2n Linyola 31; 3r Guissona 30; 4t Agramunt 22; 5è Solsona 22; 6è Cervera 21; 7è La Seu d’Urgell 20; 8è Palau d’Anglesola 17; 9è Organyà 14; 10è Castellserà 11; 11è Angulària 7.

Pròxim partit: diumenge 29 de gener a Guissona.

ORGANYÀ infantils 2 – ATLÈTIC SEGRE F 2

Jornada 13. 21/01/2023.

En un matí fred i ventós els infantils van perdre 2 punts en un partit on van fallar moltes ocasions clares. van millorar molt en actitud però els va fallar la punteria. Molts fores de joc xiulats, la majoria dels quals ben assenyalats, no es pot donar la culpa a ningú. El primer gol va arribar gairebé a la mitja hora, Fabio va un gran xut, el parava el porter i atent el Pol la ficava dins. A l’última jugada de la primera part l’Atlètic Segre ens va donar un bon ensurt estabellant la pilota al pal. Al minut 50 ens van empatar, falta indirecta que va rematanr l’estrella lleidatana Oussama. Al cap de tres minuts el Fabio s’emportava la pilota a trompicons i acabava posant la pilota dins amb la panxa. Però a falta de 10 minuts una altra vegada Oussama ens feia un gran gol des de fora l’àrea.

Organyà: Albert, Heyser, Fares, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Joseph, Iker, Brayan (titulars), Pa Sule, Jan, Josep.

Atlètic Segre: Iker, Pep, Marc, Ivan, Èric Gabriel, Pau, Ponç, Álvaro, Oussama, Antonio, Rayan Szczurek (titulars), Rayan Benyoucef, Abderrahmane, Charaf, Luca, Jan, Yassin, Mohamed Said.

Gols: 1-0 Pol 27′; 1-1 Oussama 50′; 2-1 Fabio 53′; 2-2 Oussama 65′.

Àrbitre: Julian Adams.

Targetes: Oussama (30′).

Resultats: Gardeny – Balàfia 2-2; Pla d’Urgell – Agramunt 3-2; Garrigues – AEM 0-3; Rialp – Enfaf 5-1; Balaguer – Guissona 3-0; Pobla de Segur – FIF Lleida 3-1; Pont Ribagorça – Bellpuig ajornat.

ORGANYÀ infantils 12 – GARDENY 0

Jornada 10. 22/01/2023

L’endemà d’empatar amb l’Atlètic Segre vam jugar el partit ajornat corresponent a la jornada 10. El marcador ja ho diu tot, l’Organyà va passar com un huracà per sobre de la canalla del Gardeny. Especial menció pel Fabio, autor de quatre gols i dos assistències. La resta els van fer Pa Sule (tres), Joseph, Pol (dos), Ermengol i fins i tot va marcar el porter Albert que va jugar una estona de jugador de camp.

Organyà: Josep, Aram, Fares, Fabio, Oriol, Jesús, Ermengol, Jan, Joseph, Pa Sule, Brayan (titulars), Albert, Heyser, Pol, Iker, Gustavo.

Gardeny: Aitor, Jesús Daniel, Hamza, Zickroullah, Arnau, Razak, Youseff, Jhair Jharet, Jesús, Carlos Javier, Ismail.

Gols: 1-0 Fabio 2′; 2-0 Fabio 5′; 3-0 Pa Sule 14′; 4-0 Joseph 30′; 5-0 Fabio 31′; 6-0 Pol 37′; 7-0 Pa Sule 39′; 8-0 Fabio 40′; 9-0 Ermengol 42′; 10-0 Pol 50′; 11-0 Albert 62′; 12-0 Pa Sule 69′.

Àrbitre: Albert Baiget.

Targetes: Aitor (65′).

Classificació: 1r Rialp 35; 2n Organyà 33; 3r Pla d’Urgell 30; 4t Bellpuig 28; 5è Atlètic Segre 28; 6è Pont Ribagorça 23; 7è FIF Lleida 18; 8è Agramunt 17; 9è AEM 17; 10è Enfaf 14; 11è Balaguer 12; 12è Pobla de Segur 10; 13è Gardeny 8; 14è Balàfia 8; 15è Guissona 6; 16è Garrigues 6.

Pròxim partit: AEM – Organyà dissabte 28 de gener a Lleida.