ANGULÀRIA 3 – ORGANYÀ 4

Jornada 15. 15/01/2023

Angulària: Aliou Anne, Rafael, Mustapha, Joel (Abdelilah 64′), Ivan (Kantra 64′), Òscar, Hamza (Mohamed 46′), Aliou Welle, Sergiu, Louis Ngondeb (Badreddine 46′), Dani.

Organyà: Pacho, Paulo, Jordana, Casanova, Cristian, Aitor (Robert 58′), Édgar, Ivo, Àlex, Iblo, Dani (Youssef 75′).

Gols: 0-1 Àlex 8′; 1-1 Dani 30′; 1-2 Iblo 38′; 1-3 Robert 65′; 2-3 Badreddine 69′; 2-4 Édgar 78′; 3-4 Badreddine 89′.

Àrbitre: Joan Seuma, Adrian Buzgar, Joan Antoni Vidal.

Targetes: Mustapha (16′ i 22′), Louis Ngondeb (44′), Ivan (54′) / Édgar (46′), Aitor (47′), Àlex (52′), Dani (61′), Casanova (80′), Ivo (80′ vermella), Robert (89′), Youssef (89′).

Victòria important de l’Organyà davant el cuer, més tenint en compte que ara ens venen uns partits molt complicats davant Artesa i Guissona. La tarda era fresca a Anglesola amb un airet ben emprenyador. Arribàvem amb bastantes baixes però la cosa va començar molt bé i als 8 minuts l’Àlex en una jugada individual va marcar el primer i al minut 22 l’àrbitre va expulsar per doble groga al jugador local Mustapha. Semblava que amb un home més i amb el marcador a favor la victòria era impossible que s’escapés, però la superioritat numèrica gairebé no es va notar, l’Organyà va tenir ocasions molt clares (com una de Dani al 22′ que rematava per sobre el travesser, una altra de Cristian al 37′ o una altra al 60′, Casanova xutava una falta, el refús anava a parar al Dani que rematava fora), però l’Angulària no es va arronssar mai i fruit d’això ens van empatar al 30′. Quan s’acabava la primera part, Aitor xutava al pal, el refús arribava a Iblo i feia el seu primer gol com a blanc-i-blau. A la mitja part va arribar el Robert d’un viatge i al cap d’una estona entrava al camp, en una de les seves primeres intervencions, rematava una pilota que havia xutat malament l’Iblo i feia l’1 a 3. Tot semblava bastant dat i beneït però l’Angulària no afluixava i disposava de bones jugades, gairebé totes anul·lades per fora de joc (sort n’hi va haver) i així a falta de vint minuts ens feien el segon. Tocaria patir fins el final. Però al minut 78 Edgar feia el 2 a 4 poc abans que ens expulsessin per vermella directa l’Ivo, ara sí hem guanyat, pensàvem, però al 89 encara ens marcaven el 3 a 4 definitiu de falta directa.

Resultats: Solsona – Cervera 1-0; Artesa de Segre – La Seu 0-2; Guissona – Agramunt 1-0; Palau d’Anglesola – Castellserà 2-0.

Classificació: 1r Artesa de Segre 31; 2n Linyola 28; 3r Guissona 27; 4t Solsona 22; 5è La Seu d’Urgell 20; 6è Agramunt 19; 7è Cervera 18; 8è Palau d’Anglesola 17; 9è Organyà 14; 10è Castellserà 11; 11è Angulària 7.

ORGANYÀ infantils 2 – EF POBLA DE SEGUR 1

Jornada 12. 14/01/2023

Els alevins continuen a la part alta de la classificació i dissabte van donar una imatge una mica millor que la setmana passada però no gaire més. Si jugant amb tan poques ganes anem guanyant els partits, el dia que ens posem les piles de veritat no hi haurà ningú que ens faci ombra.

Organyà: Josep, Heyser, Aram, Oriol, Pol, Iker, Ermengol, Jan, Joseph, Gustavo, Brayan (titulars), Fares, Pa Sule, Fabio.

Pobla de Sergur: Jan, Oriol, Marc, Roc, Omar, Sergi Daniel, Franz, Dani, Ferran, Dairon, Mariona (titulars), Pau, Martina, Jana, Adrià, Arnau, Aura.

Gols: 1-0 Joseph 11′; 1-1 Adrià 30′; 2-1 Jan 41′.

Àrbitre: Aleix Villardosa.

Targetes: Omart (49′).

Resultats: Guissona – Pont Ribagorça 1-5; Balàfia – Rialp 0-2; Enfaf – Pla d’Urgell 1-1; AEM – Gardeny 2-4; Agramunt – Balaguer 5-4; Bellpuig – FIF Lleida 2-1; At. Segre – Garrigues 5-1.

Classificació: 1r Rialp 32; 2n Organyà 29; 3r Bellpuig 28; 4t Pla d’Urgell 27; 5è Atlètic Segre 27; 6è Pont Ribagorça 23; 7è FIF Lleida 18; 8è Agramunt 17; 9è Enfaf 14; 10è AEM 14; 11è Balaguer 9; 12è Pobla de Segur 7; 13è Gardeny 7; 14è Balàfia 7; 15è Guissona 6; 16è Garrigues 6.

Pròxims partits: aquest cap de setmana que ve tenim dos partits a les Lloredes a les 11:30, dissabte davant Atlètic Segre i diumenge el partit pendent davant Gardeny.