Resultats del cap de setmana

LINYOLA 3 – ORGANYÀ 0

Jornada 9. 13/11/2022

Derrota dura a Linyola. L’equip va sortir força entonat i al minut 4 Iblo tenia una claríssima ocasió de gol que no va transformar. Poc després un bon xut de falta de Casanova feia lluïr el porter local. Però va ser el Linyola que a falta d’un minut per arribar a la mitja part es va avançar amb un gol de cap de Dani Riart en un córner mal defensat. En la segona part vam mirar de seguir pressionant i Cristian va tenir una bona oportunitat per empatar, però el Linyola tenia cada vegada més espais al contracop i generava força perill. Al 73′ Alpha ens feia el segon i l’equip abaixava una mica els braços i al 79′ Alpha tornava a marcar en una jugada en que potser l’àrbitre hauria d’haver xiulat falta del crack del Linyola. La bona notícia va ser el retorn del Robert que entrava al minut 80 com a revulsiu. Al 88′ Casanova tirava la pilota a la creueta d’un bon llençament de falta i al 90′ Robert també va tenir una clara ocasió. A l’últim minut del partit Dani va ser expulsat per doble amonestació, la segona targeta una mica rigorosa.

LINYOLA: Adrián, Sergi, Àngel (Albert 58′), Dani (Gerard 64′), Aitor, Pau, Joaquim, Alpha (Jordi 82′), Miquel, Xavi (Billal 77′), Bernard (Oriol 64′).

ORGANYÀ: Pacho, Andrés (Àlex 58′), Paulo, Jordana (Ivo 58′), Casanova, Marco, Cristian, Aitor, Édgar (Robert 80′), Iblo, Dani.

Gols: 1-0 Dani 44′; 2-0 Alpha 73′; 3-0 Alpha 79′.

Àrbitres: Daniel Gallardo, Adrià Pérez, Roger Riu.

Targetes: Gerard (72′), Sergi (88′), Albert (89′) / Dani (12′ i 89′), Robert (77′), Pacho (80′), Paulo (82′).

Resultats: Castellserà – La Seu 1-0; Cervera – Agramunt 0-3; Solsona – Artesa de Segre 0-3; Palau d’Anglesola – Angulària 1-1.

Classificació: 1r Artesa de Segre 18; 2n Guissona 17; 3r Linyola 15; 4t Agramunt 15; 5è Solsona 13; 6è Palau d’Anglesola 13; 7è La Seu d’Urgell 10; 8è Cervera 9; 9è Organyà 8; 10è Castellserà 7; 11è Angulària 4.

Pròxim partit: diumenge 20 de novembre a casa davant el Castellserà.

ORGANYÀ infantils 4 – EF PONT RIBAGORÇA C 1

Jornada 6. 13/11/2022

Els infantils no van tenir un partit fàcil davant els de Pont de Suert. La primera part va ser més aviat fluixa per part nostra arribant al descans amb un solitari gol de Pol. Només començar la segona part Pol tornava a marcar el que semblava el gol de la tranquilitat, però els ribagorçans reduïen distàncies al cap de tres minuts. Un gol de Jesús i un altre de Fabio a falta de 15 minuts per acabar, sentenciaven un partit que van haver de suar la cansalada. Molt bon partit del Pont Ribagorça malgrat la derrota.

ORGANYÀ: Josep, Heyser, Fares, Fabio, Oriol, Jordi, Pol, Ermengol, Joseph, Íker, Brayan (titulars), Albert, Ainara, Pa Sule, Jesús i Gustavo.

EF PONT RIBARGORÇA: Pere, Àlex, Hugo, Xavi, Martí, Ígor, Adrià, Alexis, Mauro, Liberto, Nil (titulars), Luis Alfredo, Roger, Amine, Biel.

Gols: 1-0 Pol 7′; 2-0 Pol 38′; 2-1 Martí 41′; 3-1 Jesús 50′; 4-1 Fabio 55′.

Àrbitre: Daniel Fernández.

Resultats: AEM F – EF Bellpuig 2-6; EF Rialp – EF Pobla de Segur 3-1; Balàfia C – EFB Guissona 4-4; ECF Les Garrigues C – Balaguer D 1-3; Atlètic Segre F – FIF Lleida B 7-5; Gardeny B – Pla d’Urgell C 1-6; Agramunt B – ENFAF B (ajornat).

Classificació: 1r Organyà 18; 2n Atlètic Segre 18; 3r EF Rialp 16; 4t Pla d’Urgell 13; 5è AEM 11; 6è EF Pont Ribagorça 10; 7è EF Bellpulg 10; 8è Balaguer 9; 9è Agramunt 7; 10è FIF Lleida 6; 11è Balàfia 4; 12è ENFAF 3; 13è EF Pobla de Segur 3; 14è EFB Guissona 3; 15è ECF Les Garrigues 3; 16è Gardeny 1.

Pròxim partit: dissabte 19 de novembre a Balaguer.