Resultats del cap de setmana

ANDORRA B 2 – ORGANYÀ 2

Jornada 3 del playoff per la permanència. 10/04/2022

L’Organyà visitava Encamp per jugar davant l’Andorra B. El partit va tenir una part per cada equip. Els andorrans van sortir amb les idees molt més clares que nosaltres i al minut 7 es van avançar al marcador. Durant uns minuts van ser molt superiors, arribant amb molt perill, fins que un jugador andorrà va cedir la pilota al porter i aquest incomprensiblement la va agafar amb les mans, lliure indirecte dins de l’àrea, Nourddin no va fallar, era el minut 21. A partir d’aquí vam començar a jugar una mica millor, creant força perill, però va ser l’Andorra B qui va marcar poc abans del descans. A la segona part l’equip va sortir molt millor, portant el pes del partit, sobretot a partir del minut 60′ quan els locals es van quedar amb un home menys per l’expulsió de Xuxi. Jaume marcava l’empat al minut 65, tot apuntava que podíem donar la volta al marcador, però dos rematades al pal i dos grans parades del porter ho van impedir. A cinc minuts del final també va ser expulsat per doble targeta Nourddin. El partit va ser dur, moltes faltes i jugades polèmiques, l’àrbitre va tenir un matí complicat. Destacar també el retorn del porter Jordi Ribó.

Van jugar: Ribó, Aleix, Pol Escales (Enric 70′), Robert (Arturo 70′), Marco Antonio (Acosta 32′) Jaume, Luka, Casanova, Ferreira, Àlex (Cristian 70′), Nourddin.

Gols: 1-0 Rodrigo 7′; 1-1 Nourddin 21′; 2-1 Andreu 38′; 2-2 Jaume 65′.

Classificació: 1r Balàfia 6, 2n Organyà 4, 3r Guissona 4, 5è Andorra B 2.

Pròxim partit: diumenge 24 d’abril a Lleida davant el Balàfia.

ALCOLETGE 0 – ORGANYÀ infantils 1

Jornada 23. 09/04/2022

Si la setmana passada vam perdre inmerescudament davant el Pla d’Urgell, dissabte els infantils van tenir la sort de cara i es van imposar per 0 a 1 a Alcoletge. L’Organyà va sortir al camp endollat i al minut 7 va arribar l’unic gol del partit amb un xut potent de Jan des de la banda esquerra de l’àrea. A partir de llavors els del Segrià van reaccionar i van tenir diverses ocasions per empatar, mentre que els ganxos van perdre profunditat i amb prou feines van xutar un parell de vegades amb cert perill. Amb la impossibilitat de fer canvis, el cansament es va notar a la segona part. Tot i l’espessor del joc, l’Organyà va saber aguantar l’envestida local i va mantenir la porteria buida.

Van jugar: Albert, Antonio David, Jesús, Heyser, Fares, Jan, Josep, Jerson, Fabio, Yared, Joseph i Kalijatu.

Gols: 0-1 Jan 7′.

Classificació: 1r EF Tremp 65, 2n Escola la Noguera 57, 3r ECF Les Garrigues 47, 4t EF Mascançà 43, 5è EF Orgèl·lia 42, 6è AEM 42, 7è Pla d’Urgell 39, 8è Oliana 29, 9è Balàfia 25, 10è Balaguer 22, 11è Organyà 22, 12è Alcoletge 19, 13è Artesa de Segre 2012 8, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: diumenge 24 d’abril a casa amb l’Oliana.

EF POBLA DE SEGUR 3 – ORGANYÀ alevins 3

Els alevins tenien un partit molt complicat a la Pobla i no hi arribaven en les millors condicions, una baixa d’última hora va fer que només tinguéssim vuit jugadors disponibles. Les corbes del port del Cantó tampoc van ajudar gaire i l’estat del camp tampoc era el millor. El partit era molt important, una derrota hagués fet que ja no depenguéssim de nosaltres mateixos per ser campions, amb l’empat, si guanyem els tres partits que queden ganyarem la lliga. La cosa no va començar bé, els pallaresos es van avançar només començar el partit. Dos gols del nostre pitxixi Pol, el segon de penal, ens va posar al davant. Però els de la Pobla no es van acollonir i el porter Jan va fer l’empat des de la seva porteria i Kilian feia el 3 a 2. Però a falta de cinc minuts per acabar, Brayan, que una estona abans havia salvat un gol cantat del Pobla treient la pilota amb el cap des de sota els pals, va fer un gol amb el genoll importantíssim. Bonic detall dels locals que en acabar el partit van convidar a beure i patates fregides als nostres jugadors i acompanyants.

Van jugar: Suleyman, Ainara, Jordi, Marc, Pol, Oriol, Brayan i Joel.

Gols: 1-0 Magí 2′; 1-1 Pol 13′; 1-2 Pol 18′ de penal; 2-2 Jan 21′; 3-2 Kilian 32′; 3-3 Brayan 54′.

Classificació: 1r AEM 52, 2n Organyà 49, 3r EF Pobla 43, 4t Ponts 40, 5è Gardeny 30, 6è EF Rialp 29, 7è Artesa de Segre 2012 24, 8è Escola la Noguera 24, 9è Balàfia 16, 10è EF Pont Ribagorça 13, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 8.

Pròxim partit: diumenge 24 d’abril a Artesa de Segre.