NOU AJORNAMENT !

El Govern de la Generalitat de Catalunya juntament amb la Federació Catalana de futbol,  ha fet pública la decisió presa en el dia d’avui (29 octubre), de mantenir la suspensió de les competicions esportives decretada al passat dia 16 octubre durant els propers 15 dies.

En compliment d’aquesta mesura, procedeix  l’ajornament de tots els partits de competició oficial d’àmbit territorial en totes les modalitats i categories, i també de tots els partits amistosos des del dia 30 d’octubre i fins al dia 13 de novembre (ambos inclosos). 

COMUNICAT  DEL  CLUB

Tot i així es fa saber que en la nostra categoria de segona catalana, dels 20 equips que la formem, un total de 16 Clubs entre ells també el nostre. Varen firma a inicis d’aquesta setmana, un comunicat conjunt que es va enviar a la Federació Catalana de Futbol, com també a la subdelegació territorial de Lleida, en la que exposàvem la seva negativa a jugar en les actuals condicions. Al·legant, principalment que d’agut al toc de queda no podem entrenar per la nit com es habitual amb aquests equips amateurs, i que amb jugadors que s’entrenen després de la seva jornada laboral, la majoria d’ells també amb els seus corresponents desplaçaments. A més que els partits si es tenien que fer sense públic, d’agut a poder posar en perill la salut dels nostres socis i seguidors, i el personal que estan vinculats en aquestes activitats. Vàrem creure necessari fer saber la nostra opinió casi unànime, i on avui ens han donat la raó tant per part de la Federació com dels Estaments Governamentals.

Esperarem doncs per el bé de tothom una millora d’aquests brots de la pandèmia, i així de moment ajornar els partits fins que s’escaigui. La voluntat de tots es reprendre la lliga amb seguretat. (Comunicat: Pere Roy).