LA PRÈVIA DE LES LLOREDES

Diumenge 18 de febrer a partir d’ ¼ de 5 de la tarda, al municipal les Lloredes, partit corresponent a la jornada 21 de la segona catalana, grup 5, entre:

C.F.ORGANYÀ i C.F.TERMENS

Ens visita el degà del futbol lleidatà. En els 4 partits que ha disputat a les Lloredes, només ha pogut sumar un empat. Es sens cap dubte la revelació del campionat, amb 33 punts ocupa la sisena posició i te la salvació a tocar en el seu retorn a la màxima categoria lleidatana. Es un equip que treu fruit a la bona feina defensiva, nomes ha encaixat 22 gols i als pocs gols marcats 24, sen Gardeñes amb 6 dianes , Ruiz i Josep Ortega amb 5 els màxims realitzadors. L’exganxo Escolà retornarà vestit de blaugrana. En els 4 partits de la segona volta, nomes ha pogut sumar tres punts en la darrera jornada davant el cuer Tremp. Un possible onze potser: Marius, Llovera, Escolà, Masca, Farré, Ortiz, Estany, Josep Ortega, Gardeñes, Ruiz i Yassine.

 

RESULTATS:

Temp. 1976-1977             ORGANYÀ 4 – TERMENS 0

Temp. 1992-1993             ORGANYÀ 2 – TERMENS 1

Temp. 1993-1994             ORGANYÀ 1 – TERMENS 1

Temp. 1994-1995             ORGANYÀ 3 – TERMENS 0

 

PARTIT A RECORDAR:

La darrera visita del Térmens a Organyà es remunta al 19 de febrer de 1995. Van coincidir tots dos en la desapareguda primera regional. Va ser sens dubte un dels millors partit dels ganxos durant aquella accidentada temporada que ens va retornar a segona. Tot i ser els cuers ens vam emportar els dos punts en litigi per un contundent 3 a 0, amb dos gols de Toni Espar i un del Canal. Vam acabar penúltims amb 23 punts (7 victòries i 9 empats). Ens va acompanyar al descens el Soses i també el Bellpuig i Castellserà que van ser arrossegats a segona pels descensos del Torrefarrera i Cervera de Preferent. El Térmens i el Puigvertenc van pactar un empat a zero en la darrera jornada que els salvava a tots dos. La Bordeta va pujar de categoria i el Borges va perdre la promoció.

Organyà: Espot, Canal, Enric, Soldevila, Canito, Pons, Sorri, Espar, Kiko, Vicens i Erme.

Termens: Casals, Pascual I, Pascual II, Salvany, Alvarez, Tenorio, Ronda, Cañadell, Argelich, Badia i Nadal.

Àrbitre: Monclus-Vidal. Va expulsar als local Canito per doble groga i Pons per vermella directa i al visitant Tenorio també per roja directa.