LA PRÈVIA DE LES LLOREDES

Diumenge 21 de febrer, a partir de 2/4 d’1 del migdia al municipal les Lloredes, partit corresponent a la jornada 21 de la segona catalana, grup 5, entre:

C.F.ORGANYÀ i C.F. SOLSONA

1Un Solsona situat en cinquena posició i dirigit un any mes per l’exjugador i entrenador ganxo Candi Viladrich ens visitarà amb l’intenció de sumar la seva segona victòria consecutiva a les Lloredes. Molt bona temporada dels escapulats, que nomes son superats a la taula pels 4 grans de la categoria. Dels darrers 4 partits, nomes n’han guanyat 1. Es un equip que surt a guanyar, dels 20 partits disputats nomes ha sumat un sol empat, sen l’equip amb menys X de la categoria. Tindran les baixes per lesió de Puig i Joanet. Els ganxos no disposarem del millor home en els darrers parits Ermen per sanció, però Sala estarà a disposició de Fran per poder debutar en la present temporada. Interessant duel de canoners, els germans Tripiana son els màxims realitzadors dels seus respectius equips amb 8 gols. Un possible onze potser: Edu, Arnau, Albert Parcedisa, Lorca, Nourddin, Robert, Alconchel, Marcel, Freixes, Vendrell i Joan Parcerisa.

RESULTATS:

Temp.2008-2009              ORGANYÀ 3 – SOLSONA 0

Temp.2009-2010              ORGANYÀ 1 – SOLSONA 1 (Sergi)

Temp.2011-2012              ORGANYÀ 3 – SOLSONA 1 (David p.p., Marius, Campa)

Temp.2013-2014              ORGANYÀ 2 – SOLSONA 0 (Pau 2)

Temp.2014-2015              ORGANYÀ 0 – SOLSONA 1

PARTIT A RECORDAR:

El de la temporada del segon ascens a preferent. Era la jornada inaugural del campionat. En un partit on els ganxos van merèixer sumar els tres punts, els pixarucs es van emportar un punt cap a Solsona. El travesser de la porteria de Juanjo va escopir dos remats dels homes de Carrio. Sergi va avançar als ganxos, però poc va durar l’alegria, dos minuts mes tard el Solsona empatava el partit. Els darrers 10 minuts, els visitants es van quedar amb un home menys per expulsió de Javi, però van defensar amb ungles i dents el puntet. Aquest diumenge dos vells amics que van disputar aquell partit amb la blanc-i-blava dirigiran els dos equips des de les seves banquetes.

Organyà: Grego, Candi (Sala), Escolà, Vigo, Fran, Oriol (Butxi). Oscar (Sebas), Robert, Avellana, Juanjo i Sergi (Ramon).

Solsona: Juanjo, Obiols, Javi, Miki, Alcazar (Moreno), Freixes, Piera, Cots (Rodri), Jean-Acin, Serra (Planes), Escalé.

Arbitre : Romero. Va expulsar al visitant Javi al 80’.

Gols: 1-0 Sergi 16’, 1-1 Jean-Acin 18’.