Els nostres colors

Un dels símbols més importants de qualsevol club esportiu són sense dubte els seus colors, en els nostre cas el blanc i el blau. Encara que en la primera foto de 1918 els jugadors van amb una camisa blanca i uns pantalons negres, a partir de d’aquí  ja veiem que porten la samarreta blanca i blava, amb les ratlles gruixudes.

El 1949 es va canviar “l’antic jersei de punt per la còmoda camiseta llistonada, de colors blanc i blau, com suara portava i fa ús actualment l’important “REAL CLUB DEPORTIVO ESPAÑOL”, de Barcelona, del qual es va treure còpia exacta pel distintiu propi del C. de F. Organyà” (programa de la Festa Major de 1953). Fins llavors els pantalons eren negres.

Durant els anys seixanta les ratlles van ser una mica més gruixudes i els pantalons ja eren blaus.

Als anys setanta i vuitanta les ratlles encara eren més gruixudes i durant uns anys els pantalons van ser blancs.

 

   

Amb la recuperació de l’activitat l’any 1987, vam tenir unes samarretes marca Massana que venien directament del RCD Espanyol, encara es veia on havia anat l’escut perico. El 1992 a la mateixa samarreta Massana hi va aparèixer per primera vegada publicitat, la de la gravera Comacsa. Mentre els juvenils en portaven una de diferent amb publicitat d’Embotits Obach.

L’any 1996 estrenàvem la samarreta Kappa, que era la segona equipació de l’Athletic Club i el 1998 la del FC Porto. Ambdues amb publicitat de Transerra.

De 2000 a 2004 van desaparèixer les ratlles, la samarreta era blava amb un detalls blancs als costats. Primer amb publicitat d’Asur Brok, una corredoria d’assegurances de Mollerussa, i després d’Embotits Obach.

El 2004 vam recuperar les ratlles verticals. Coincidint amb el 8è centenari de les Homilies en vam fer propaganda a la samarreta i després de l’empresa Cosmètica XXI.

El 2011 les ratlles van passar a ser horitzontals i amb publicitat de l’administració de loteria la Bruixa d’Or de Sort.

El 2015 vam recuperar les ratlles verticals i la publicitat d’Obach en una samarreta marca Adidas. Mentre que el nostre futbol base en porta una de diferent amb els logos de l’Obach, Vilà Betriu i la Reula amb els pantalons blancs.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *