DIRECTES CAP A LA FINAL!

C F. COLL DE NARGÓ  0  – C.F. ORGANYÀ  3

La semifinal que es va disputar a Coll de Nargó, va deixar veure la diferencia de categoria entre un equip i l’altre, tot i que l’equip local tot just havia començat a entrenar aquesta setmana ja que la seva lliga no comença fins a l’ Octubre a diferencia d’un Organyà més rodat i aportant nous efectius a la plantilla. Tot i axí a la primera part el Coll de Nargó plantà cara a l’equip ganxo, destacant sobretot les intervencions del seu porter Roberto Carlos Ponton, que va fer que amb les seves aturades, arribaren al descans amb tant sols 0 -1.

A l’ Organyà li va costar inaugurar el marcador, tot i les arribades i els encerts del porter, però va estar en el minut 26 quan en una internada per banda esquerra de Robert que amb velocitat encara porteria i després d’un fort xut que donar primer al travesser, fins baixar a tocar al pal dret i cap a dins. Els mèrits del equip blanc i blau, feia justícia el que s’havia vist al camp.

La segona part, hi hagueren molts canvis, ja que estem en pretemporada i es el moment de que els “misters” han de provar jugadors i donar també oxigen al equip. L’ Organyà a sis minuts de la represa i després d’un servei de banda, que la defensa local no va refusar bé, va anar a parar a peus de Casanova, que amb un xut col·locat no gaire fort, i rasa va fer introduir l’esfèrica dins la porteria.

Quan les forces ja ens començaven a notar, sobretot per l’equip dels raiers, en el minut 60 una bona sortida amb velocitat de Marco que es va desfer de tres rivals, li deixar la pilota a Ivo Markovic que després de desfer-se d’un rival amb un canvi de sentit, encarar porteria i aixecar la pilota lluny de l’abast de Pau Casanova porter que sortir en la segona part.

Després de passar amb bona nota les semifinals de la Copa Pirineus, ara ens toca jugar per tercer any consecutiu, la final d’aquesta copa que mai no hem pogut alçar. Serà veritat, allò que es diu que “a la tercera va la vençuda?”.

La Final és jugarà, (si no hi ha cap novetat, informarem per les xarxes), al Pedra-Santa de Tremp el proper dissabte dia 31 d’agost a les 19:00 hores contra La Seu d’ Urgell equip que es va classificar per la final, al no presentar-se al partit La Pobla de Segur.