Copa Pirineus. Jornada 2

ORGANYÀ 1 – COLL DE NARGÓ 2

28/08/2022. Jornada 2. Copa Pirineus.

El CF Coll de Nargó s’ha classificat per la final de la Copa Pirineus juntament amb el FC Pobla de Segur tot i que encara falta una jornada per acabar la lligueta gràcies a la seva victòria i l’empat entre la Seu i l’Oliana (1-1). El partit va començar molt mogut, amb bones ocasions per ambdues parts, i va ser, qui sinó, el Robert qui de falta directa va avançar els locals al marcador. Però els nargonins (recordem que estan una categoria per sota) van remuntar fent un gran joc i a la mitja part ja guanyaven 1 a 2, amb gols de Pineda i Édgar. La segona part va ser una mica més ensopida i el marcador ja no es va moure més. Merescuda victòria del Nargó i molta sort de cara a la final. El pitjor del partit la lesió del Vidal a la primera part, esperem que no sigui res.

Organyà: Bryan, Andrés, Jordana, Robert, Aitor, Cristian, Luka, Casanova, Àlex, Dani i Vidal. També van jugar: Perri, Pacho, Ivo.

Coll de Nargó: Daniel Felipe, Alarcón, Jorge Armando, Joan Ramon, Moyano, Pineda, Édgar, Romero, Cristian, Aleix i Lluís. També van jugar: Roberto Carlos, Sebastián, Gabriel, Joel i Marco André.

Gols: 1-0 Robert 17′; 1-1 Pineda 23′; 1-2 Édgar 42′.

Àrbitre: Edwin Januel Victoriano.

Pròxim partit: dissabte 3 de setembre a Oliana.

Classificació: 1r Coll de Nargó 6 punts, 2n La Seu d’Urgell 2 punts, 3r Oliana 1 punt, 4rt Organyà 1 punt.