JORNADA 4                        25/09/2016                        16.30 h.                               Municipal Les Lloredes

Organya: Ribó, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Jose Luis, Robert, Pau (Quim 57’), Oscar (Edgar 73’) , Casanova (Albert 57’) i Pallares (Jaume 67’).

Guissona: Arnau, Sandro, Edgar (Xavi 46’), Oliva (Areny 60’), Aliou, Condal, Calafell, Kevin, Dani, Olle (Andrei 55’) i Cuadros.

Arbitre: Barnils-Delgado. T.G. Paulo/Dani.

Gols: 1-0 Oscar 6’, 2-0 Pallares 16’, 2-1 Dani 36’, 3-1 Pau 44’ , 3-2 Dani 86’.

14457260_1255980234443248_8304666911130338918_n“Guissona, mon amour”. Segona visita de l’equip de la Segarra en aquest 2016 a les Lloredes i sumem la segona victòria d’aquest any al nostre feu. Ja que no podem jugar cada 15 dies contra el Guissona, esperem que no haguem d’esperar fins la seva visita a la propera temporada per poder brindar tres punts com a locals a la nostra parròquia.

Onze de gala dels ganxos per sumar sis punts en dos jornades, “ojo al dato”, cosa que no passava des del setembre del 2014.Els polivalents Fortó al lateral dret i Jose Luis de pivot defensiu, repetien posicions inhabituals en ells  desprès del bon rendiment a Agramunt. Els ganxos surten amb l’inèrcia de la victòria del passat diumenge al darrer sospir i ens fan gaudir de 30 minuts gairebé perfectes. Jugant amb criteri, amb ajudes i pressió constants, controlant en tot moment el tempo del partit. Amb dos gols d’estratègia a pilota aturada en 16 minuts i algun que altre mes que no va entrar a la porta d’Arnau. L’1 a 0 d’Oscar que d’un bon cop de cap aprofita la centrada de Casanova i enceta el compte golejador blanc-i-blau de la present temporada i queden endarrere 276 minuts sense veure porta. Tot just passat el primer quart d’hora de partit, una falta lateral es rematada de cap al segon pal per Robert, Arnau la rebutja sobre la ratlla i Pallares aprofita per marcar el seu primer gol com a ganxo. 14449861_1255980841109854_6518554007433653305_nBon començament de partit dels homes de Toni Menchon que fins i tot poden augmentar l’avantatge al marcador amb un parell d’ocasions mes claríssimes. A 10 minuts del descans una bona jugada per banda esquerra del Guissona es aprofitada per Dani per creuar-la al fons de la xarxa d’un Ribó que no hi pot fer res. Aquest gol fa tornar als visitants dins del partit i disposen de dos arribades mes que son avortades pel porter local. I en el darrer compàs del primer acte, jugada individual del capi Robert, que s’esmuny dels seus marcador i la fa arribar a peus de Pau que no desaprofita per fer el 3 a 1 abans del xiulet del final dels primers 45 minuts.

La segona part res te a veure amb la primera. Reguitzell de canvis als dos equips, acompanyat de la tramuntana que ens acompanya en les segones parts de la majoria de partits a casa, fan que el joc es torni lleig, sense arribades ni ritme i amb moltes interrupcions. La mes clara pels locals un remat de Robert que marxa fregant el pal esquerra d’Arnau. El Guissona un “quiero y no puedo”, acusant les absències mes que significatives dels seus atacants Maikel i Badar. Dani Vargas el millor de llarg dels groguets escurça distancies en el tram final de partit a l’aprofitar que la tanca local s’obra en el llançament d’una falta i fa pujar el seu segon gol i definitiu 3 a 2 al marcador.

Dissabte que ve a Festa Major a Lleida i amb ganes d’esgarrapar la tercera victòria consecutiva, cosa que no passa des de la temporada 2013-2014 davant del cuer Balafia.