JORNADA 3                        17/09/2017                        17.00 h.                               Les Lloredes

Organyà: Ribó, Sala, Robert, Pau (Albert 85’), Edgar (Fortó 46’), Casanova, Jordi Sanchez (Pallarés 46’), Valeri (Marcos 85’), Oscar (Maco 72’), Vicente i Semino.

Juneda: Perera (Morales 46’), Toni (Barrull 62’), Tutu, Casalta, Alex, Manel (Marc 79’), Castillo (Valles 69’), Tuto Jr., Barrufet, Pifarré i Lucaci (Ibars 69’).

Árbitre: El Azouzi-Harit. T.G. Semino/ Barrull, Manel, Tuto.

Gols: 0-1 Manel 19’, 0-2 Tuto Jr. (p.) 33’, 0-3 Alex 65’, 0-4 Valles 78’, 1-4 Maco (p.) 85’, 2-4 Pallarés 89’.

Després de començar la lliga amb un ple de victòries, i amb la tranquil·litat de que ens ve a visitar un Juneda, que no ens havia guanyat mai a les Lloredes, amb disponibilitat de 18 jugadors per jugar i amb la moral pujada de tots plegats, fent festa, música, cantant alineacions com mai havíem fet i fen ambient amb el xut del centenari….tot això està molt bé, però lo realment important es poder veure futbol, bon futbol que és el que ens fa estar amb la moral pujada, però aquest diumenge hem sap greu digueu però no l’hem vist.

L’Organyà no va fer un partit per puntuar, tot i que podia haver canviat quan en la primera part vàrem tenir un parell d’oportunitats clares, que al no saber definir, ho pagarem anant de remolc tot el partit. Tant és així que en una falta a favor del Juneda en el minut 19, Manel executa la falta picant per sobre la barrera que frega la pilota i fa impossible l’estirada de Ribó a l’altre pal, inaugurant el marcador 0-1.

Tot donava sensació que és podia remuntar encara, però quan, l’àrbitre El Azouzi-Harit, va decretar penal en una jugada més que dubtosa al minut 33, transformat per Tuto Jr., va començar a fer-se el partit costa amunt.

Acabarem la primera part amb la sensació que si l’equip ganxo posava una marxa més, encara hi érem a temps per poder puntuar.

S’inicia la segona part amb un parell de canvis, per poder canviar la tònica del partit, entra Fortó i Pallarès en lloc de jordi Sánchez i Edgar, aquest últim, va jugar amb molèsties que arrossegava del darrer partit.

Però no teníem el dia, en general no va arribar mai aquesta marxa de més que necessitàvem, davant d’un Juneda complidor que hi va anar més que nosaltres i ho va aprofitar. En una jugada Alex és va escapar de la defensa blanc-i-blava, i va arribar a encarar a Ribó i el supera per baixa. Un 0-3 ja ens feia mal. Es varen continuant fent canvis, al disposar de gent i per poder canviar quelcom. Però teníem el dia girat.

Una decisió arbitral poc encertada en el 78’, quan en una jugada en línia de fons, la pilota surt completament, ni el linier ni l’àrbitre xiulen l’out i Manel aprofita per posar-la al punt de penal on Marc aprofita la passivitat local pensant que la jugada estava invalidada per fer pujar plàcidament el 0 a 4 a l’electrònic.

A cinc minuts de finalitzar el partit, l’àrbitre ens regala un penal a favor, en una jugada, on després de dos refusos, la pilota toca per la part de darrera de l’avantbraç d’un defensa de l’equip de les Garrigues, que el nostre Maco executa perfectament fent pujar el primer gol de l’Organyà.

Al minut 89, l’equip ganxo maquilla el marcador, després que Pallarès li cau la pilota a l ‘escaire de l’àrea i aprofita per afusellar a Pol Morales, que no pot fer res per aturar-lo.

Acaba el partit amb la sensació que s’han escapat tres punts de casa per que el Juneda hi anat més que nosaltres, i a aquesta categoria prou bé sabem que per sumar si ha d’anar.